Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 21 februari 2015

NSA en GCHQ hielden zich aan de wet, bij grote computer inbraak........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De Britse geheime dienst GCHQ (nooit van gehoord) heeft samen met de NSA (geheime dienst van de VS) ingebroken bij Gemalto, een brievenbus firma in Nederland, volgens GCHQ heeft het met deze inbraak binnen de wet gehandeld...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! De brutaliteit, het lijkt wel een werkgever, met een schandalig hoog inkomen, die stelt, dat z'n arbeiders teveel verdienen!!! Gemalto zorgt voor de beveiliging van chips in telefoons, paspoorten, bankpassen en creditcards. Kortom GCHQ en de NSA kunnen niet alleen uw telefoon- en internetverkeer nog dieper uitpluizen, maar weten ook alles van uw uitgaven (de inkomsten zullen vast en zeker op een andere manier gekraakt zijn...). GCHQ zegt dat haar inbraak in overeenstemming is met Europese wetgeving op het gebied van mensenrechten....... ha! ha! ha! ha! Een inbraak die voldoet aan wetgeving, dan moet die wetgeving als de bliksem veranderd worden en niet alleen de wetgeving voor mensenrechten!!!

Als gevolg van dit bericht, dat uit de documenten van Edward Snowden is opgedoken, zakte (afgelopen donderdag) het aandeel Gemalto fiks op de beurs....Volgens de Rabobank zal deze inbraak grote gevolgen hebben, voor dit beursgenoteerde bedrijf, zo zullen de verkoopcijfers een grote klap oplopen en het is niet ondenkbaar, dat het bedrijf verplicht zal worden, nieuwe chips en daarmee nieuwe passen te leveren....

De leeghoofden Nieuwenhuizen (VVD) en Keijzer (CDA) lieten gistermorgen bij BNR (na 11.00 u.) al weten, dat e.e.a. wel ver gaat, maar dat ze geen problemen hebben met deze nieuwe grove inbreuk op de privacy van Nederlandse burgers....... Nota bene een inbreuk op de privacy door buitenlandse geheime diensten.......... Volgens deze veel te dik betaalde drollendraaiers mag het al helemaal geen gevolgen hebben voor de samenwerking met deze geheime diensten....... Geheime diensten, die als ze iets naar buiten brengen, het altijd één grote dikke vette leugen blijkt te zijn..... Daar wil je als dienaren van het volk echt goede banden mee onderhouden, ja toch???!!!!

Blijft de vraag over, of onze geheime diensten, AIVD en MIVD weet hadden van deze grove aantasting van de privacy en integriteit van ons allen, ik vrees van wel..... Helaas zullen we daar nooit achter komen, omdat deze diensten niet democratisch opereren en ook het toezicht niet via democratische regels verloopt....... En hou maar op, over indirecte democratische controle, via de commissie stiekem, dat is een gotspe en heeft niets meer met een open, transparante democratie te maken!!! Ach, onze 'democratie' is toch al een bijzonder vreemde democratie, met de belachelijke staatsvorm, die: 'constitutionele parlementaire monarchie' wordt genoemd....... 'Constitutionele parlementaire monarchie' ha! ha! ha! ha! ha!

 Moet u nagaan, als zou blijken dat de Iraanse geheime dienst iets dergelijks had geflikt, had de wereld op z'n kop gestaan, nu wordt er lauw, of helemaal niet op gereageerd en over sancties tegen de VS en Groot-Brittannië is al helemaal geen sprake, sterker men wil zelfs de samenwerking met het schoftentuig dat deze geheime diensten bevolkt, niet eens opzeggen, diensten die ons keer op keer schofferen......... Nederland weigert zelfs Snowden hier onderdak en bescherming te bieden, hoe is 't godverdomme mogelijk!!!

Voor meer berichten over Snowden, Keijzer en Nieuwenhuizen, klik op hun naam, onder dit bericht. Dat geldt ook voor de verkorting NSA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten