Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 5 februari 2015

David Jan Godfroids gekleurde Oekraïne nieuws..... Deel 88

Gistermiddag rond 16.40 een verslag van David Jan Godfroid over de aanslag op een ziekenhuis in Donetsk, door de fascistenbende van Porosjenko. Hierbij werden 5 mensen vermoord..... Ik had het begin gemist, dus wist niet waar 'David Jan' (gedver!) zich ophield, als ik me niet vergis, spreekt hij meestal vanuit Moskou, als ik me niet vergis. Hem werd gevraagd of de granaat, die het ziekenhuis trof, was afgeschoten door het Oekraïense leger. Ja, dat zou wel kunnen, althans in die trant gaf hij antwoord. Maarrrr..... die separatisten beschieten vanuit woonwijken de Oekraïense stellingen, dus jaaaaaaaaaaaa....... Met andere woorden: logisch dat het Oekraïense leger terugschiet, ook al raken ze dan burgerdoelen. Al maandenlang wordt Donetsk belegerd door Oekraïne, ondanks dat volgens de NAVO en Porosjenko en een groot deel van de EU regeringsleiders, de Russen hun halve leger hebben gestationeerd in Oost-Oekraïne.......... ha! ha! ha! ha! Als dat zo was, was het Oekraiense leger al lang weggevaagd uit Oost-Oekraïne..... Wat een schoftencommentaar van Godfroid, ongehoord!!! Heeft de klootzak wel eens gehoord van onafhankelijke journalistiek???!!!

Moet u nagaan, als er één granaat in Marioepol neerkomt, spreekt het hele westen, inclusief de politiek van een oorlogsmisdaad, waarbij dan niet alleen de 'separatisten' maar ook Rusland de schuld krijgt, zelfs als niet duidelijk is waar het projectiel vandaan kwam (het Oekraïense leger maalt niet om burgerslachtoffers, als men die op het bord van de 'separatisten' en Rusland kan schuiven). Nu is er amper commentaar, al stelt de EU dat de 'vredesonderhandelingen', die Oekraïne keer op keer schendt, hervat zouden moeten worden......... Ach bij de aanslag op het ziekenhuis vielen maar 5 doden en het zijn waarschijnlijk ook nog eens etnische Russen...... Al maandenlang wordt Donetsk bestookt door het Oekraïense leger, de Oekraïense junta, gecontroleerd door neonazi's, begaat hiermee grote oorlogsmisdaden. Als het om Oekraïense oorlogsmisdaden gaat, is er niemand die zich daar druk om in het westen.......... Alsof Donetsk een militaire kazerne is en niet een grote stad met nog steeds heel veel burgers!!!

Nee, Godfroid snapt die Oekraïners wel en dat wil hij u ook laten geloven: op naar de nieuwe orde met een pers die getrouw het nieuws noteert, wat hen door het dagelijks bestuur van de dictatuur wordt voorgeschoteld!!!

Zie ook: 'Oekraïense stafchef zegt dat de NAVO liegt!!!!'

        en: 'Laura Starink heeft een 'fantastisch' boek geschreven over Rusland en Oekraïne, 'fantastisch' in de zin van fantasie..........'

Voor meer Godfroid nieuws, klik op zijn naam, onder dit bericht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten