Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 13 februari 2015

Spekman en z'n PvdA zetten zich toch zo in voor de onderlaag............ AUW!!!!

Het is weer verkiezingstijd bij de Niews BV op Radio1, dus de PvdA politici worden met bussen tegelijk aangesleept. Gistermiddag was o.a. PvdA volksverlakker Spekman aan de beurt, hij sprak zich uit voor PvdA oplichter Samsoms 'belofte' dat de aardgaswinning ook na 1 juli a.s. niet zal worden verhoogd......... ha! ha! ha! ha! Wat daarvan terecht is gekomen weten we intussen, later meer daarover.

Spekman werd verder bevraagd over sociale kwesties.....
Spekman vertelde dat hij er op achteruit gaat dit jaar, maar dat hij dit niet erg vindt, daar de grote onderlaag er iets bij krijgt....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een bedrieger, bovendien van zijn riante salaris en onkostenvergoeding kan hij best gul doen, € 100,-- minder per maand merkt deze plork niet eens!!!! Dan het 'iets' erbij voor de zwaksten, wat een vuile leugenaar! Nadat deze mensen (en de andere huurders) de laatste jaren er 2 keer een huurverhoging van 4% bijkregen*, krijgen ze dit jaar nog eens een huurverhoging vanwege o.a. de inflatie, dit keer van 2,5%..... Een inflatie die met name werd aangejaagd door........ juist! De huurverhoging van 2014!!! ha! ha! ha! ha! Natuurlijk zegt Spekman daarop, dat deze mensen recht hebben op een hogere huurtoeslag, dat is wel zo, maar wat dit soort oplichters er nooit bijvertellen, is dat deze mensen letterlijk geen cent meer kunnen missen....... Nee, ze krijgen er wat bij!!! Dit jaar krijgen die mensen (veel bijstandsgerechtigden) van VVD kwaadaardigheid Schippers en PvdA ladelichter Asscher te horen, dat ze zich volgend jaar bij een zorgverzekeraar 'mogen' melden, die geen vrije artsenkeuze meer heeft, daar die polis goedkoper is, want reken maar, dat dit er met behulp van de PvdA doorgejaagd zal worden!!! Door het beleid van de laatste jaren, leven er nu meer dan 4 miljoen mensen, tegen, op, of onder de armoedegrens, waaronder 400.000 kinderen die in armoede leven, waardoor ze een trauma oplopen, dat ze nooit echt kwijt zullen raken!!!

Het meest gore van Spekmans gedrag is wel, dat hij godverdomme net doet of hij kwaad wordt, als iemand de PvdA en Rutte 2 beschuldigt van asociaal beleid t.o.v. de zwakkeren. Als een keffende psychoot gaat hij tekeer en durft, zogenaamd boos, te beweren dat hij en de PvdA zich al meer dan twee jaar juist inzetten voor de onderlaag....... ha! ha! ha! ha! Ja, mensen, daar moet ik toch om lachen, de brutaliteit!!! ha! ha! ha! Nee, de zwaksten zijn er de laatste 2 jaar op vooruitgegaan, nou goed, smerige klootzak!!! Aan de andere kant, hij vergiste zich natuurlijk: hij bedoelt dat, zoals gezegd, het aantal mensen dat in armoede moet leven, flink is gestegen!!

Over Syriza had Spekman het lef te zeggen, dat de partij onverstandig bezig is...... ha! ha! ha! ha! Sinds de Trojka Griekenland in de bankschroef had, is de schuld van het land, met bijna de helft toegenomen!!! Een groot deel van de bevolking heeft geen gas en/of elektra, de werkloosheid is van een gigantische grootte, mensen hebben geen geld meer voor medicijnen, zelfs niet voor terminale-, of kankerpatiënten..... De schuld is zo hoog, dat Griekenland deze onmogelijk ooit terug kan betalen, het geld dat Griekenland 'krijgt', gaat dan ook meteen naar de westerse banken, voor aflossing en rentebetalingen..... Zoals al het intussen overgemaakte geld naar de financiële organisaties in met name Noordwest-Europa ging........
Nee, Spekman vindt het niet verstandig als de Grieken nog meer geld 'krijgen' (ha! ha! ha!), met het sociale beleid dat de Syriza regering daar probeert uit te voeren. Ze kunnen wat Spekman betreft een voorbeeld aan Nederland nemen: uitpersen die onderlaag en voor de microfoon of camera's doe je net of je boos, of verdrietig wordt, als men aan 'je goede bedoelingen' twijfelt!! Zo moet dat!!!

Dan nog over de inzet van de PvdA op de te ver doorgeschoten werkflexibiliteit, zoals bij de gedwongen zzp'ers. 'Ja, daar even wat in aanpassen, gaat zomaar niet, daar gaan jaren overheen......' ha! ha! ha! ha! ha! Ach de regels maken, dat werkgevers arbeiders nog grover kunnen uitnemen, dan in decennia voor mogelijk werd gehouden, wordt op een slappe vrijdagmorgen erdoor gejaagd, maar zaken aanpassen of terugdraaien, kan zomaar niet!!! ha! ha! ha! ha! Nee en weet je wat? Spekman en zijn PvdA hebben voor een groot deel meegewerkt aan het uitkleden van de arbeiders en hun rechten..... Wat een smerige volksverlakker!!!

*Alsof ze een koophuis met gebakken lucht waarde bewonen en alle rechten hebben, die kopers hebben, zoals het huis na een aantal jaren verkopen tegen een fikse gebakken lucht prijs........Daarnaast is nog steeds een groot aantal huurhuizen, bijzonder slecht geïsoleerd, wat de onderlaag weer in hun portemonnee treft vanwege de hoge stookkosten.......

Zie ook: 'Egbert de Vries, PvdA lid en voorzitter Federatie Amsterdamse Woningcorporaties, wenst de verkoop van sociale huurwoningen niet te stoppen............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten