Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 10 maart 2015

Kamp: Nederland is geen belastingparadijs, daarom vestigen al die grote bedrijven een brievenbus hoofdkantoor in Nederland.... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Terwijl heel de wereld weet, dat Nederland een belastingparadijs is, blijft Kamp dit ontkennen, op grond van uiterst kromme praatjes en dito wetgeving. In het BNR nieuws van 13.00 u. gistermiddag was deze VVD Obersturmbannführer te horen, hier vertelde hij nog eens, dat Nederland geen belastingparadijs is. De Nederlandse belastingdienst maakt 'gewoon' afspraken met buitenlandse bedrijven over de afdracht van belasting, zo 'gewoon', dat deze dienst die afspraken niet met Nederlandse bedrijven maakt (al betalen ook die bedrijven veel te weinig belasting over hun winsten). Reden daarvoor? Welnu houdt u vast: anders betalen die bedrijven twee keer belasting....... ha! ha! ha! ha! ha! Als burger betaal je tegenwoordig geloof ik minstens 5 soorten belasting, maar daar kan je met de belastingdienst geen 'afspraken' over maken.

Het deert Kamp dus ook niet, dat bijvoorbeeld Griekse bedrijven hier de belasting in hun land ontlopen, via een 'brievenbus constructie'. Volgens Kamp hebben ze immers al belasting in Griekenland betaald........ Die Griekse bedrijven hebben daar zoveel belasting betaald, dat de Nederlandse belastingbetaler mag opdraaien voor de aflossingen op leningen en de rente over die leningen, die door de banken en andere instellingen op de pof werden geleverd aan Griekenland. Veel te grote leningen, waardoor Griekenland deze enorme betalingen moet doen aan onze financiële instellingen. Betalingen m.n. aan de Nederlandse banken en andere banken in ons deel van Europa....
Nee, die arme bedrijven, die misdadig de belasting in eigen land ontduiken, mag je niet zomaar twee keer belasten voor een grijpstuiver...... 'Arme bedrijven', zoals die van 'goede doelen' griezel Bono en zijn U2, of de grofgraaiers van de allang uitgebluste (Rolling) Stones........
Excuseer: godverdomme!!

Voor meer berichten over deze vorm van misdaad (want dat is het, ook al wordt dit door de wet toegestaan, die wet is dan ook zo krom als een hoepel!), klik op het label belastingontduiking en/of belastingparadijs, onder dit bericht.

Houdt u van muziek? Beluister dan vanavond het album 'We're Only in it for the Money' van The Mothers of Invention.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten