Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 2 maart 2015

Marianne Zwagerman zwetst er op los, deel 583: Tros Radar en Stichting Loterijverlies......

Het keffende leeghoofd Zwagerman was vorige week maandag te gast in het megadomme Mediaforum op Radio1. Altijd een feest, als deze huppelkut meedoet, wat die aan onzin weet op te lepelen is onvoorstelbaar! Na een fikse uitglijder te hebben gemaakt waarbij ze plat op haar vervelende bek viel over het 'Passage proces' en de berichtgeving van Brandpunt daarover*, kwam het gesprek op Tros Radar en de Postcode Loterij. Zwagerman is behalve groothufter, ook fanatiek aanhanger van het neoliberalisme en derhalve voor de ondernemers, dus tegen programma's die de ondernemers de maat te nemen.

Tros Radar zit er heel vaak naast, aldus Zwagerman en Radar zou te veel macht hebben...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja wat een macht hè, een programma dat oplichterspraktijken aan het licht brengt. Alsof er nooit wordt gecorrigeerd door Radar, alsof bedrijven geen kans krijgen zich te verdedigen en tot slot kan een ondernemer altijd naar de Raad voor de Journalistiek (RvdJ) en mocht dat onbevredigend zijn blijft de gang naar de rechter over, zoals Boonman, ook aanwezig heel terecht opmerkte ........ Maar nee, de macht van Radar is te groot ha! ha! ha! ha!

Zoals gezegd, het gesprek ging over de bedriegers van de Postcode Loterij en dan met name de Stichting Loterijverlies, deze stichting belooft benadeelden teruggave van de inleg, een zaak die volgens deskundigen waarschijnlijk zal mislukken, maar Roet van deze stichting vraagt aan de deelnemers wel twee maal een bedrag in te leggen, zodat deze benadeelden uiteindelijk nog veel meer kwijt zijn, dan hun inleg voor de uitzuigers van de Postcode Loterij. Van die zaak wist Zwagerman niets af, zo liet ze weten....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! U leest 't goed, dit gaf Zwagerman n.b. zelf toe!!! Geen reden voor Zwagerman, om er verder maar het zwijgen toe te doen, integendeel! Dat de de Stichting Loterijverlies niet wenste te reageren in Radar, kan van strategisch belang zijn, aldus het dingdonghoofd....... ha! ha! ha! ha! Ja u snapt 't: wat n ondernemer, bedrijf of organisatie ook doet, elke handeling is van strategisch belang en derhalve kunnen de topgraaiers van die bedrijven en organisaties alles doen wat hen goeddunkt!! Zwagerman is er van te voren van overtuigd, dat bedrijven, instellingen en organisaties (tenzij ze van 'linkse signatuur' zijn) nooit iets fout doen, de boel nooit belazeren en immer de waarheid spreken!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Tja, als je zo dom in elkaar zit, kan het niet anders, dan dat je programma's als Radar als de grote bedriegers ziet en heeft men het in dit programma eigenlijk altijd bij het verkeerde eind!!! In het begin van dit onderwerp stelde Zwagerman, dat Tros Radar er vaak naast zit, om dat even later te herhalen met het woord 'best' erin, dus 'er best vaak naast zit.......' Niet gewoon knettergek, die Zwagerman, maar knotsknettergek!

Overigens noemde Roet een aantal zaken, waar Radar fout zou zitten, in een paar van die zaken, heeft Radar openlijk gerectificeerd en de rest ligt nog onder de rechter, maar ja, dat weet Zwagerman niet, zoals ze zelf al aangaf, maar wel stellen, dat Radar 'er best wel vaak naast zit....' ha! ha! ha! ha! ha! Deze trut de luxe durfde zelfs te stellen, dat de ondernemers bij de publieke omroep, altijd worden afgezeken, behalve bij EenVandaag....... ha! ha! ha! ha! Luisteren kan ze dus ook al niet!!!

Kan de domme kuttekop Zwagerman eindelijk een totaal verbod opgelegd krijgen, ooit nog een gebouw, waar een mediaorgaan, of -organen gevestigd zijn, te betreden???!! (uiteraard met een publicatie verbod). Alvast mijn hartelijke dank!! Zelfs al scheelt dit aardig wat plezier......

* Daar zal ik op een later moment op terugkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten