Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 mei 2017

Jack de Vries (CDA) vindt dat we nu de rol van de koning missen in de formatie........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Jack de Vries, de CDA moraalridder op scheve schaatsen, liet vanmorgen bij BNR weten, dat we nu, bij het klappen van de formatie, de rol van de koning missen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha ha!

Formateur Schippers* moet nu terug naar Kamervoorzitter Arib, waarna deze de partijvoorzitters moet informeren over hoe nu verder met een mogelijke kabinetsformatie....... In een Tweede Kamerdebat dat over het klappen zal plaatshebben, zal de Kamer een nieuwe verkenner aanstellen

De Vries, grootlobbyist van het militair-industrieel complex, m.n. voor Lockheed Martin (maker van de 'niet-straaljager' JSF), denkt dat ons nationale waterhoofd Willem Alexander, beter is in deze zaken dan Arib en een nieuwe verkenner..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Nu moet ik zeggen dat ik geen hoge pet op heb van Arib, maar stellen dat dombo W.A. beter is dan deze, oud PvdA adviseur van de Marokkaanse koning, gaat 100 stations te ver!!

Wat een lijp, jezus!!

* Hare VVD kwaadaardigheid Schippers, die als minister de volksgezondheid voor een fiks deel in de ellende heeft gestort, faalde dus alweer en verkwanselde tegelijkertijd kostbare tijd voor het op orde brengen van onze volksgezondheid!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u hieronder terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten