Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 mei 2017

Pechtold (D66) moet er niet aan denken met de ChristenUnie te regeren......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De leider van D66, opperhufter Pechtold, liet gisteren na het klappen van de formatie besprekingen weten, dat hij er niet aan moet denken met de 'Christen'Unie te regeren....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Wat een vuile hypocriet die Pechtold! Vier jaar lang heeft hij samen met de CU het inhumane neoliberale en zwaar disfunctionerende kabinet Rutte 2 op poten weten te houden...... Sterker nog: zelfs de SGP was in die jaren geen punt voor Pechtold!!

Zo heeft Pechtold, de glimmende volksverlakker en louche veilingmeester, een aantal zaken zien tegenhouden, waar hij en zijn D666 niet achter stonden!! Nu doet de praatjesmaker net alsof hij nooit samen met de CU (en de SGP) heeft vergaderd en samengewerkt, terwijl hij vier jaar lang voor het overgrote deel van de onderwerpen, prima samenwerkte met de 'christenbroeders en zusters' van de CU en de vrouwen onderdrukkers van de SGP, een partij die net als de CU tegen abortus en euthanasie is, maar wel voor de doodstraf pleit......... Bovendien hebben deze partijen (inclusief D66) ingestemd met de onbeschofte en onverantwoorde bezuinigingen op de zorg door Rutte 2....*

Hebt u bij de Tweede Kamerverkiezingen op Pechtold of een andere D66'er gestemd, denk de volgende keer a.u.b. na, zeker als u minder dan € 40.000,-- per jaar verdient, daar u dan ook nog eens tegen uw belang en daarmee o.a. tegen uw eigen portemonnee stemt!!

D666 probeert zich middels euthanasie en onderwijs te profileren als sociaal liberale partij, maar gezien de zaken, die deze volksverlakkers partij steunt, kan je niet anders concluderen, dan dat deze partij een ijskoud, neoliberaal beleid voorstaat en steunt....... Moet u nagaan: wat betreft het onderwijs, was D66 ook voor het meer dan asociale leenstelsel, zodat m.n. een heel groot deel van de jongeren uit de onderlaag wel drie keer uit zal kijken, voor ze gaan studeren!!

* Bezuinigingen op de zorg. Waar de CU bijvoorbeeld durft te stellen, dat het zonder haar inbreng veel erger zou zijn geweest. Hoe kan je godverdomme een kabinet steunen, dat zo inhumaan en ijskoud met haar burgers omgaat??!!!! Met andere woorden: deze partijen, D66, CU en SGP hadden van meet af aan, dit waardeloze Rutte 2 niet moeten steunen, zodat er zicht was gekomen op een wel humaan en verantwoord kabinet, dat oog had voor bijvoorbeeld de grote noden in de grote onderlaag van onze maatschappij. Vergeet niet dat het aantal mensen dat in armoede leeft, dus dat qua inkomen tegen-, op-, of onder de armoedegrens zit, de vier miljoen al lang is gepasseerd onder Rutte 2.......

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u hieronder terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten