Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 mei 2017

Partij voor de Dieren werkt met paarden in Tweede Kamer!!!

Donderde gisteravond pardoes van m'n stoel, toen me een nieuwsbrief van de PvdD onder ogen kwam. In de Tweede alinea staat het volgende te lezen:

We draaien op volle toeren als buitenboordmotor van de Tweede Kamer. Opgevoerd van 2 naar 5 pk kunnen we onze koers nog meer kracht bijzetten. En dat levert nu al mooie resultaten op, zoals het succesvolle pleidooi van Frank Wassenberg voor meer actie vanuit onze regering tegen de kerncentrale in Tihange.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

'Beetje dom', zou de adviseur van pampakoningin Maxima de redactie van de PvdD hebben laten weten..... Trouwens: heb altijd al vermoed dat Thieme een paard is.........

Verder best een sympathieke partij, jammer dat men niet als de SP genoegen neemt met een normaal salaris...... De manier om eindelijk een begin te maken met het stoppen van belachelijke verschillen in beloning! Als je met een goed stel hersens wordt geboren, is dat immers al een enorm voordeel op het grootste deel van de mensheid. Exorbitante zelfverrijking en egoïsme zijn twee van de (meerdere) pijlers die de mensheid en de aarde, zoals wij die kennen, naar de afgrond drijven.......

Hier het hele eerste deel van de brief (ondertekend na hartelijke groet door Thieme):

Beste nieuwsbrieflezer,  

We draaien op volle toeren als buitenboordmotor van de Tweede Kamer. Opgevoerd van 2 naar 5 pk kunnen we onze koers nog meer kracht bijzetten. En dat levert nu al mooie resultaten op, zoals het succesvolle pleidooi van Frank Wassenberg voor meer actie vanuit onze regering tegen de kerncentrale in Tihange.

Ondertussen is de vaart bij de formatieonderhandelingen er juist helemaal uit. Er zit zand in het motorblok van de formatie. In het debat over het eindverslag van de informateur adviseerde ik Edith Schippers: ga niet meer met het allesbehalve groene CDA van Buma in zee. Kies voor een klimaatkabinet. Er is geen tijd voor al dat stoelendansen met smeltende ijsbergen in zicht. Lees in Trouw mijn pleidooi.

Afgelopen zondag hielden we het 24ste partijcongres in Doorn. Ik sloot deze mooie dag af met een speech over de succesvolle Tweede Kamerverkiezingen en de groei van onze partij.
Kennen jullie trouwens ons Kamerlid Lammert van Raan al? Lammert gaat zich in de Kamer onder andere bezighouden met financiën, onderwijs en milieu.

===================================

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels die u hieronder terug kan vinden, dit geldt niet voor de labels: L. van Raan en F. Wassenberg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten