Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 11 mei 2017

Michel Rog (CDA) wil nationalistische speld met vlag op revers politici.......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Nadat CDA houten kop van Haersma Buma het volkslied weer wilde horen uit kinderkelen, waarbij die kinderen moeten staan, zoals het hemzelf was geleerd*, dacht Michel Rog wel in een goed boekje te kunnen komen bij van Aersma Buma, door zelf met een dergelijk idee te lanceren. Zo hoopt Rog op een functie in Rutte 3, mochten de huidige formatiebesprekingen op 'een succes' uitdraaien...... 2 vliegen in 1 klap, want met een dergelijk pleidooi, bereikt Rog ook nog eens de achterban van de fascistische PVV beweging en de fascistische partijen in de Tweede Kamer (afscheidingen van de PVV)

'Zo gedacht zo gedaan', vanmorgen haalde Rog het nieuws met een pleidooi voor het dragen van een speldje met de Nederlandse vlag door Tweede Kamer politici. U weet wel eenzelfde soort speld, waarmee de 'patriottische' (en nationalistische) volksverlakkers en collega's van Rog in de VS (uiteraard met een VS vlaggetje) op hun revers paraderen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hé Rog, je moet eisen dat dit speldje bij een handdruk het Wilhelmus gaat spelen, wat met achterlijke wenskaarten kan, kan ook met zo'n speld! Kan je meteen laten zien aan jouw grote roerganger van Aersma B., dat je net als hijzelf, schijt hebt aan het milieu, immers voor zo'n speld heb je een knoopcelbatterij nodig! Reken maar uit hoeveel van die knoopcellen jaarlijks weggegooid zullen worden.........

Rog? Stapelgek!!

* Van Haersma Buma wilde bovendien, dat kinderen de verschrikkingen van de holocaust leren op school..... Dat leren ze al lang, maar dat was van Aersma Buma nog niet opgevallen..... Wel zou het zin hebben, de kinderen op school te leren hoe goed Nederland collaboreerde met de nazi-Duitse bezetter. Dus bijvoorbeeld het feit, dat uit Nederland in verhouding met andere bezette landen tijdens WOII, relatief het grootste aantal joden, Roma en Sinti met behulp van de Nederlandse politie werden afgevoerd naar de nazi-doodskampen........ Ook kan de rol van prins Bernhard dan in de klas nader onder de loep worden genomen, al zullen we 'het fijne' van wat die schoft uithaalde, pas in 2050 mogen inzien....... Dat brengt me meteen bij een ander punt dat de CDA leider aanvoerde: de kinderen moet respect voor het koningshuis worden bijgebracht......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Onderwijs over het koningshuis kan zinnig zijn, als daar meteen even de rol van de vader van pampakoningin Maxima, Jorge Zorreguieta, wordt uitgelegd..... Deze fascistische ploert is verantwoordelijk is voor een aantal moorden in Argentinië onder het fascistenbewind Videla. Kan ook meteen de brief van massamoordenaar Videla, die 'koning' (ha! ha!) Willem Alexander aanhaalde worden besproken en de enorme fout die W.A. daarmee maakte....... Uiteraard ook met 'uitstapjes' over het belastingontduiken door de 'Oranjes' (wat ze genetisch niet zijn, ook al een wetenswaardig feit!)....... Moet u nagaan, heb ik nog niet gesproken over het mislukken van Willem Alexander als vastgoedhandelaar........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten