Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 mei 2017

Keizer (VVD) legt functie neer, na opnieuw genoemd te zijn in fraudezaak

Vanmiddag in het Radio1 nieuws van 14.30 u. het bericht dat Keizer, de VVD sjoemelaar, per direct z'n functie als VVD partijvoorzitter neerlegt. Volgens Keizer heeft misdadigers partij VVD een voorzitter nodig die zich volledig kan inzetten voor de partij....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Vreemd dat deze flapdrol met meerdere petten daar nu pas achterkomt....... 

Uiteraard heeft het neerleggen van zijn functie van alles te maken met de zoveelste VVD fraudezaak die gisteren het nieuws haalde. De VVD heeft vier stichtingen die geld ophalen voor de partij, één van die stichtingen (met ANBI status!!!*) is de 'Ivo Opstelten Foundation' (ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!). Keizer is voorzitter van één van die stichtingen, stichtingen die weigeren openheid van zaken te geven, iets wat ze volgens de ANBI-richtlijnen wel zouden moeten doen........ 

De sjoemelende VVD ex-wethouder (voor resp. Amsterdam en Den Haag) Huffnagel regelde e.e.a. tussen deze stichtingen en de VVD....... Hoe is het mogelijk dat de VVD Huffnagel, met zijn recente foute geschiedenis, op deze zaak heeft gezet?? Deze zaak die van meet af aan een uur in de wind stonk, immers sinds wanneer is de VVD een goed doel???!!! 

Let wel: met deze stichtingen kon men op meerdere fronten de belasting 'ontwijken', iets wat we nu volledig belastingontduiking mogen noemen!!

Het is dan ook meer dan duidelijk: er zal nog veel meer VVD stront naar boven komen, vandaar dat Keizer nu per direct z'n functie neerlegt!!

* ANBI status, dit zou beteken dat de VVD als een goed doel wordt gezien....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Vuile oplichters!!Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u hieronder terug kan vinden.

2 opmerkingen:

  1. De Vrijmetselarij heeft ook ANBI-status. 't Is een vies verweven zooitje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geachte Anoniem, '

    dank voor uw reactie en aanvulling op het bericht. Hoe is 't mogelijk? Hoewel, dat religies zijn vrijgesteld van van het betalen van inkomstenbelasting is ook al een grof schandaal! (GGGVD!)
    Met vriendelijke groet.

    BeantwoordenVerwijderen