Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 1 mei 2017

Ilja Pfeijffer is bekeerd tot de monarchie en vindt W.A. een wijs man......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De zwaar over een paardendrol getilde aansteller Pfeijffer was afgelopen vrijdag te gast op Radio1 (na 9.30 u.). Daar deed de zakkenwasser kond van zijn liefde voor Willem Alexander.

Na nog eens met het pedante cliché, 'onwetendheid moet je bestrijden', te zijn gekomen, kwam Pfeijffer uit voor zijn nieuwe liefde, ons nationale waterhoofd Willem Alexander....... ha! ha! ha! ha! Die combinatie mensen, onwetendheid en Willem Alexander.......

"Ik heb het genoegen gehad de koning te mogen ontmoeten", zo liet Pfeijffer weten...... Dit gebeuren vond plaats tijdens de uitreiking aan Pfeijffer van de Libris Literatuurprijs. Pfeijffer mocht naast 'de koning' zitten en daar kreeg de sufferd een goede indruk van die andere enorme (koninklijke) sufferd, iets dat hem bekeerde van republikein tot monarchist, zo liet de broodschrijver weten.........

Even later in het gesprek was de luisteraar terug bij dat 'onwetendheid moet je bestrijden': volgens Pfeijffer is de koning een wijs man....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Je werd afgelopen vrijdag overigens helemaal schijtziek van alle geslijm over het koningshuis, dit n.a.v. 'het interview' met de belasting uitvreter: 'allemaal zo gewoontjes en zo aandoenlijk....' Gadver!!!

Zie ook: 'Koningsdag hysterie op Radio1, ook bij 'onafhankelijke' NOS........'

        en: 'Willem Alexander interview 'goed ontvangen....''

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u hieronder aantreft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten