Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 13 mei 2017

AIVD en MIVD zouden per direct moeten worden aangeklaagd wegens onbetrouwbaarheid en misdadig angstzaaien!!

Vreemd dat een groot deel van de Nederlanders de geheime diensten AIVD en MIVD nog vertrouwen. Immers met deverspreid.

Deze geheime diensten, zoals de CIA en NSA hebben in het recente verleden en verder terug immers keer op keer verhalen verzonnen, op basis waarvan de VS illegale oorlogen is begonnen...... Illegale oorlogen, waaraan ook Nederland deelnam, neem de illegale oorlog tegen Irak, die intussen aan meer dan 1,5 miljoen (!!!) mensen het leven heeft gekost.

Wat betreft de MIVD en AIVD misschien niet zo'n goed voorbeeld, daar ik meen te weten, weerstand tegen die oorlog te hebben gehoord van deze diensten. Heel anders was het in 2011 in het geval van de illegale oorlog tegen Libië, daar huilden deze diensten gewoon mee in het koor, gedirigeerd door de VS....... Hetzelfde geldt voor de illegale oorlog tegen Syrië, die al vanaf 2006 werd voorbereid door de VS (daarvoor zijn intussen voldoende bewijzen, o.a. via Wikileaks!)

Ook in het geval van Syrië en Oekraïne doen de AIVD en MIVD hun best de grootste leugens als waarheid te brengen..........

Vergeet niet dat de angstzaaierij en het volgen van VS leugens door de AIVD en MIVD, ons al honderden miljoenen euro's hebben gekost....... De AIVD en de MIVD zouden ons moeten waarschuwen voor de grootste terreurentiteit op aarde, de VS!

De VS, dit 'land' is alleen deze eeuw al 4 illegale oorlogen begonnen, waarbij meer dan 2 miljoen mensen zijn vermoord........ Dit nog naast alle staatsgrepen waar de VS de hand in had en heeft (zoals nu weer in Venezuela, via een economische manipulaties)........

De AIVD en de MIVD maken zich alleen druk over zaken die zijn gebaseerd op de doorzichtige leugenachtige beschuldigingen die door de CIA, NSA en FBI zijn en worden gedaan aangaande manipulaties en hacken door de Russen, iets waar nul komma nada bewijs voor werd geleverd! Dit terwijl het hacken en manipuleren door de CIA en NSA uit en te na zijn bewezen! Neem het hacken van Merkels telefoon en de recente publicatie van de Wikileaks Vault 7 documenten!!

Kortom en nogmaals: controleren die geheime diensten, verwijder de rotte appels direct, figuren als Cobelens* , Eichelsheim en Bertholee** zouden daarbij uit hun functie moeten worden gezet, inclusief de rest van de top van de AIVD en MIVD!! (uiteraard zonder enig recht op compensatie en uitkering!)

 Cobelens, ex-MIVD, is zoals aangegeven, intussen gelukkig uit de dienst, lullig genoeg wordt deze grootlobbyist van het militair-industrieel complex (inclusief de 'veiligheidsindustrie') en oorlogshitser nog keer op keer uitgenodigd in de radiostudio's van BNR en Radio1...... Daar mag deze oplichter zijn haat-, angst- en leugenpraatjes afsteken, zonder dat hem ook maar één kritische vraag wordt gesteld........

** Bertholee is godbetert een ex-generaal, die werd aangesteld in de burgerlijke geheime dienst AIVD, te zot voor woorden!! Alleen die benoeming is al een parlementaire enquête waard. Immers militairen zijn voor 90% psychopaat en de top is altijd grootlobbyist van het militair-industrieel complex (waar ik ook de 'veiligheidsindustrie' toe reken)..........

Zie ook: 'Are You Ready to Die?' Van het blog van Stan van Houcke. Een artikel van  P.C. Roberts, waarin hij vertelt over de uitlating van de hoogste pief van de Russische luchtmacht, Viktor Poznihir. Deze stelt dat de VS bezig is met de voorbereiding Rusland aan te vallen met atoomwapens, een zaak waar geen letter aan vuil werd gemaakt in de reguliere westerse media..... Terwijl de mensen de straat op zouden moeten gaan om te protesteren tegen de ongebreidelde agressie van de VS, die het voortbestaan van de wereld, zoals wij die kennen  voorgoed zal veranderen en waarbij het grootste deel van de mensheid zal worden vermoord (in een nucleaire oorlog). Dat de VS bezig is met voorbereidingen tot oorlog is al lang duidelijk, zo worden in Nederland nieuwe atoomwapens opgeslagen, met daarnaast een enorm aantal VS tanks en andere pantservoertuigen (in Limburg)........ Waarom waarschuwen de AIVD en de MIVD het volk niet voor WOIII, daar alle tekenen er op duiden, dat de VS uit is op oorlog met Rusland? Wat kan er meer belangrijk zijn voor geheime diensten, dan het tegengaan van de vernietiging van Nederland???

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u hieronder terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten