Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 15 mei 2017

Paul Tang (PvdA): 'fake news' wordt via Facebook verspreid........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Paul Tang, grootoplichter van de PvdA en grofgraaier in het 'EU parlement', merkte afgelopen zaterdag in Kots Kamerbreed op, dat ' fake news' (nepnieuws) wordt verspreid via Facebook........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Inderdaad Tang, ook daar kan je berichten van o.a. de Telegraaf, de Volkskrant, NRC en AD vinden!!

Uiteraard doelde Tang daar niet op, nee hij bedoeld de alternatieve mediaorganen, die voor een groot deel bezig zijn met het weerleggen van de berichtgeving in de reguliere (massa-) media, om daarmee het publiek het ware verhaal te vertellen..... Neem de verslaggeving van de reguliere media in aanloop van- en tijdens de illegale oorlogen tegen Afghanistan, Irak, Libië en nu Syrië!! (om over de door de neonazi-junta van Porosjenko geregeerde Oekraïne maar te zwijgen........).

Ach ja, Tang eens een oplichter.........

Zie ook: 'Egregious Lies and Crimes Are The Foundation of Western Foreign Policy'

       en: 'Russia, fake news, Trump and other lunacies >> Robbie Martin and "A Very Heavy Agenda"', een paar minuten: vanaf 14 minuten en 44 seconden (via de link start het geluidsfragment op 14 min. en 37 sec.).

       en: 'Blaming Russia For Everything'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande op één van de labels, die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten