Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 mei 2017

Van Haersma Buma (CDA) 'heeft er moeite mee' dat Pechtold niet met de CU wil....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De houten klaas van het CDA, van Haersma Buma, liet gisteren weten, dat hij 'er moeite mee heeft' dat de neoliberale pooier Pechtold geen kans ziet met de 'Christen'Unie te regeren. Dit nadat hij tijdens een theekransje met CU oplichter Segers sprak. Overigens liet Pechtold e.e.a. weten, alsof hij een grafrede afstak.... Je 'zou bijna denken' dat hij bang was voor spelbederver te worden uitgemaakt, niet zo vreemd na 4 jaar lang te hebben samengewerkt met de CU.......... ook wat dat betreft is veilingmeester Pechtold een grote hypocriet, zoals gezegd wel met de CU samenwerken en sterker nog, zelfs met de SGP (een echte fundi-partij!) het waardeloze kabinet Rutte 2 op de been houden en dat 4 jaar lang!!

Van Haersma Buma die moeite heeft met D66...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een oplichter! Uiteraard wil van Aersma Buma graag met de CU en D66 regeren, dan zou Pechtold namelijk een groot deel van het meer dan smerige (letterlijk en figuurlijk) CDA beleid* moeten slikken!!

De formatie is dan ook verworden tot een show voor de hoofdrolspelers, waar Pechtold deze voor zijn achterban zo opvoert, zodat hij straks kan zeggen, dat hij 'in het landsbelang' wel moet regeren met de CU!! (vandaar die grafstem...). Pechtold zou dan zelfs de PVV kunnen opvoeren als eventuele coalitiegenoot (al is dat zeer onwaarschijnlijk, maar toch.....)

Op dat laatste, 'in het landsbelang', liep de grijnzende VVD hufter en zwaar disfunctionerend premier Rutte alvast vooruit, door te stellen, dat Pechtold niet de luxe heeft om een coalitie af te wijzen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wat een oplichter!!!

Rutte en zijn VVD liepen een enorm verlies op bij de laatste verkiezingen, de partij verloor maar liefst 25% van de zetels die het had....... Terwijl Pechtolds D666 een fikse winst maakte, zo bezien heeft Pechtold het gelijk aan zijn kant, wat voor coalitie dan ook af te wijzen!! Al moet daar wel bij opgemerkt worden dat ook hier een belachelijk spel wordt gespeeld, immers de VVD en D66 'verschillen zoveel' dat ze in dezelfde (neo-) liberale fractie van het EU parlement zitten..... Met andere woorden, VVD en D66 zouden het prima kunnen vinden in Rutte 3, waarmee Pechtold, die de gepijnigde 'staatsman' speelt, zich zo volkomen belachelijk maakt.......

Ook landelijk verschilt het beleid dat D66 voorstaat niet veel van het VVD beleid........ Pechtold en de rest van de D66'ers doen net of ze een groene partij hebben, hoe heeft D666 dan 4 jaar lang het milieu-afbraakbeleid van Rutte 2 kunnen steunen????? Om elders puntjes binnen te halen?? ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Totaal ongeloofwaardig!!!

Terug naar de uitspraak van Rutte: gezien de verkiezingsuitslag heeft deze VVD oplichter niet de luxe een andere partij de les te lezen!!

Ach laat het demissionaire kabinet Rutte 2 nog maar een paar jaar op de winkel passen (zonder verdere wet- en regelgeving door te mogen voeren), als dit kabinet vanaf 2012 (op deze manier) op die winkel had gepast, hadden niet alleen de welgestelden er veel beter voorgestaan, maar waren we er met z'n allen op vooruitgegaan (inclusief het milieu)!!

* Trouwens die van Haersma Buma heeft een verborgen agenda, deze flapdrol zal straks bij 'nog meer tegenslag' in de formatie, 'in het landsbelang' met de PVV als coalitiepartner op de proppen komen. Niet zo vreemd, als je ziet dat hij en zijn partij bewondering hebben voor de corrupte Hongaarse fascist en premier Orbán met zijn Fidesz partij. Een partij die als het CDA, deel uitmaakt van de EVP in het EU parlement........ De PVV begint de laatste weken iets in te binden, zo heeft de valswitte haatprofeet Wilders nu wel commentaar op zijn vriend, het beest Trump. Een teken aan de wand........

Zie ook: 'D66 krijgt minister voor klimaat en energie......... OEI!!'

       en: 'Pechtold liegt de oren van z'n kop over de Rutte 3 onderhandelingen........'

       en: 'Taco Dibbits (dir. Rijksmuseum) voor verplicht schoolbezoek aan zijn museum...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels, die u hieronder terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten