Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 12 mei 2017

Rijksoverheid: 'Omgaan met depressie.....' >> een excuus van Schippers???

Zag een paar dagen geleden in een flits een spotje van de Rijksoverheid voorbij komen op tv. De te lezen tekst van het spotje: 'Omgaan met depressie'.

Op de site van de Rijksoverheid kan je video's zien en is voorts te lezen, dat depressie een ziekte is.........

Was nog even zo dom te denken, dat hare VVD kwaadaardigheid Schippers de hand heeft in deze campagne en dat ze haar mening ten aanzien psychische aandoeningen had bijgesteld, echter dat is ondenkbaar, immers nog geen halfjaar geleden, liet Schippers weten, dat je met een depressie ook bij de buurvrouw terecht kan.......

Daarnaast heeft Schippers onbeschoft bezuinigd op de GGZ en GGZ Jeugd...... Niet voor niets heeft men teams op moeten zetten, om de enorme hoeveelheid verwarde mensen van straat te houden, daar deze mensen het verdere politiewerk sterk beperkten..........

Volgens de video's is 1 op de 15 jongeren depressief, bij volwassenen zou dit om 1 op de 20 mensen gaan......

Beetje vreemde site (zie link hierboven), de tekst die duidelijk het belangrijkst is, krijg je pas na 'doorklikken' te zien. Gegarandeerd dat deze tekst niet gezien zal worden door depressieve mensen, bovendien krijg je inderdaad de idee, dat je door te spreken met anderen van je klachten afkomt.

Verder niet gezeurd, het is een goed initiatief! (heel wat beter en duidelijker dan 113Online van oplichter 'mister zelfmoord' Mokkenstorm; klik voor berichten over deze plork op het label met zijn naam, dat u onder dit bericht aantreft)

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels, die u hieronder terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten