Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 31 mei 2017

Jet Bussemaker (PvdA): Nederland zet best wel stapjes in de goede richting van gelijke betaling mannen en vrouwen....... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

De (kortzichtige) domheid van de kwaadaardige PvdA hufter Bussemaker is werkelijk stuitend!!

Gistermorgen was deze suffe PvdA helleveeg te gast in Standpunt NL en verdomd voor de zoveelste keer gaf Bussemaker haar eigen beleid een zware onvoldoende (waar het woord 'onvoldoende' een eufemisme is voor de enorme wanprestatie die ze in meer dan 4 jaar tijd heeft neergezet...).......

Onderwerp: de ongelijke beloning van vrouwen. De redactie onder leiding van de neoliberale zeurdoos Kockelman, had daar 'een mooie stelling' bij bedacht: 'Vrouwen moeten beter leren onderhandelen over hun salaris...................' Zo die zit, zal Kockelman gedacht hebben!!, het viel me zwaar tegen dat de paar inbellers die aan het woord werden gelaten, geen van allen deze stelling onderuit haalden........

Immers het is te zot voor woorden, dat je nu met een dergelijk lullige stelling komt, terwijl al bewezen is, dat ook vrouwelijke commissarissen en toezichthouders in het MKB aanzienlijk minder verdienen dan hun manlijke collega's (dit staat NB zelfs op de site van Standpunt NL!).. Eén ding is zeker: die vrouwen kunnen gegarandeerd beter voor zichzelf opkomen, dan een flapdrol als de zwaar over een eendenflats getilde zakkenwasser Kockelman!

De aanleiding voor dit onderwerp was het bericht dat de VS overheid van Google inzage heeft geëist in haar salarisadministratie, daar die overheid Google beschuldigt van het zwaar onderbetalen van vrouwen. Google ontkent en weigert de administratie te overleggen (tijd voor een wereldwijde petitie aan de topgraaiers van Google inzage te geven!).

In de VS is er wetgeving die een dergelijk onderscheid verbiedt, het is immers discriminatie op sekse! Bussemaker: "In Nederland doen we niet hetzelfde als in de VS...." ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja dat kan je wel zeggen, godverdomme!! Bussemaker zit zoals gezegd al meer dan 4 jaar op haar positie als (wanpresterend) minister en in die 4 jaar is dit onderwerp zelfs meer dan 4 keer aan de orde geweest en al 4 keer is de conclusie hetzelfde: vrouwen worden in vergelijking met hun manlijke collega's oneerlijk behandeld als het om betaling in eenzelfde functie gaat!!

"We doen hier al veel" (om het verschil in betaling te dichten, Ap), zo durfde Bussemaker te stellen........ Waaraan Bussemaker verbond, dat de SER ook een advies dienaangaande heeft doen uitgaan...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja, dat zal helpen, advies van die schoftenraad die krom regeringsbeleid recht moet lullen!!

In Nederland is seksediscriminatie overigens ook wettelijk verboden, maar daarop zei Bussemaker, dat het moeilijk te bewijzen is......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Ja extreem moeilijk om de salarissen van vrouwen en mannen met eenzelfde functie en een even lange staat van dienst in een bedrijf naast elkaar te leggen en te vergelijken!!  Eerder durfde Bussemaker juist naar de wet te wijzen, toen ze stelde: "Waar een wil is is een weg en waar geen weg is, is een wet". Deze uitsprak deed ze nadat een onderzoek naar voren bracht, dat vrouwen tegen het 'old boys network' aanlopen........ Daar repte ze gisteren overigens met geen woord over, al geef ik toe het begin niet te hebben gehoord en heb zeker geen zin, de misselijkmakende kwal nog eens aan te horen, al helemaal niet binnen 24 uur.........

Trouwens als e.e.a zo moeilijk te bewijzen is, waarom heeft Bussemaker dit dan niet als minister vergemakkelijkt, door wetgeving aan te passen??!!!

We zetten hier stapjes, liet Bussemaker weten....... Inderdaad 'stapjes', al is de richting van die stapjes niet bekend......... Hoewel? Volgens mij gaan ze in de verkeerde richting!

Op de vraag van Kockelman, of het niet zinnig was eens te kijken hoe het in landen geregeld is, waar vrouwen wel gelijk worden betaald, zei Bussemaker uiteindelijk dat ze dit 'wel eens zou kunnen doen.....' Al is ze nu, na 4 jaar flutbeleid, te laat daar ze nu demissionair is en god verhoede dat deze enorme kwezel in de toekomst nog eens een bestuursfunctie mag vervullen, jezus!!

Zie ook: 'Bussemaker (PvdA) en ongelijke beloning voor vrouwen: dankzij deze disfunctionerende minister een deels bedroevende vrouwendag..........'

       en: 'Bussemaker weer dik tevreden met eigen falen op gebied van emancipatie! Is er toch nog iemand blij..............'

       en: 'Bussemaker nog steeds trots op haar disfunctionerende emancipatiebeleid...........'

       en: 'Bussemaker teleurgesteld over....... eigen falen!! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!' (19 november 2015....)

       en: 'Bussemaker: "Dat is een ongewenste conclusie" >> Nederland als vrouwonvriendelijke baas......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Uit de woorden van Bussemaker kan je maar één ding concluderen, ze is zo dom dat ze, zoals gezegd, zichzelf alweer een zware onvoldoende heeft gegeven!!

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels die u hieronder terugvindt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten