Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 26 mei 2017

XTC-LIGHT (of: 4-FA) per gisteren verboden vanwege gevaar voor de volksgezondheid...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Daan van der Gouwe, grofgraaier op het Trimbos-instituut was gisteren te horen op Radio1 (gelukkig was presentator en onbenul van den Berg afwezig). Rond 8.10 u. vertelde van der Gouwe op die zender, dat de partydrug 4-FA ofwel xtc-light per direct werd verboden, de stof is gisteren op lijst 1 van de Opiumwet geplaatst.

Van der Gouwe stelde dat er gevallen bekend zijn van ernstige hoofdpijn na het gebruik van 4-FA, ja zelfs hersenbloedingen met de dood tot gevolg. De presentator vroeg 'uiteraard niet'  waar en wanneer die doden te betreuren waren, bijzonder vreemd, daar een dergelijke dood direct grootschalig de reguliere (sensatie-) media zou halen........

Opvallend trouwens: de verschijnselen die van der Gouwe noemde, zijn ook toepasbaar op de harddrug.... alcohol!! Zoals u wellicht weet: mensen die xtc (of 4-FA) gebruiken, drinken daar voor het overgrote deel hele sloten alcohol bij........

Weet u waaraan de reguliere media 'ook nooit' bekendheid geven? Het gemiddelde aantal alcoholdoden dat per dag in Nederland sterft: maar liefst 12 (nogmaals: per dag!!)..... Als er één dode valt na het gebruik van xtc, staat het hele (media-) land en de politiek op de hypocriete kop, zo bezien, zullen de doden die van der Gouwe noemde, niet in Nederland, maar elders zijn gevallen...... Ik zou de sectierapporten wel eens willen lezen!!

Begrijp me goed, ik maak geen reclame voor xtc, maar het moet eindelijk eens afgelopen zijn met die maffe heksenjacht op alle drugs, anders dan de harddrug alcohol*. Biedt dit soort middelen gecontroleerd aan, kan men meteen de mensen voorlichten hoe het veilig te gebruiken en zijn we eindelijk af van alle dumpingen van gif in de natuur en het riool!!!

Met het verbod van 4-FA lacht de drugsmaffia zich alweer dood, zo kunnen ze de troep nog duurder verkopen!!

Het zal wel Dijkhoff zijn, de VVD hufter die op 'Veiligheid' (ha! ha!) en Justitie zit, die dit verbod erdoor heeft gekregen, al zou het ook gerust het houten geslachtsdeel van de VVD, oplichter Blok kunnen zijn. Ach ja, beiden lid van misdadigers partij VVD, wat wil je...????

En van der Gouwe? Hoe meer hij verboden krijgt, hoe langer hij z'n lulpraatjes kan afsteken en hoe langer het Trimbos-instituut kan voortbestaan........

Moet u nagaan, het Trimbos durft alcohol zelf niet aan te duiden als harddrug....... ha! ha! ha! ha! ha! Opdoeken die belastingvretende oplichtersbende!! Daar zal ik vanavond op proosten met een lekkere borrel!

Eerder werden paddo's verboden, daar er twee mensen waren omgekomen na gebruik van die softdrug, twee mensen die psychofarmaca slikten en daarbij fiks alcohol hadden gedronken....... (met die medicijnen mag je al geen alcohol gebruiken!!). Dit maakte de enorme VVD sjoemelaar en sufferd Opstelten niets uit, hij verbood de paddo's, terwijl hij niets deed tegen het gebruik van de harddrug alcohol, dat zoals gezegd niet 2 doden per jaar, maar 12 doden per dag maakt (waar de 2 doden die paddo's gebruikten, waarschijnlijk zijn gestorven door de mix van alcohol en zware medicijnen......)

Dan te bedenken dat er voor alcohol nog steeds reclame mag worden gemaakt..........

* Alcohol zorgt niet alleen voor die 12 doden per dag, maar zorgt ook nog eens voor een groot aantal slachtoffers, niet alleen in het verkeer, maar ook door de agressie t.g.v. het alcoholgebruik....... Daarnaast is alcohol een grote schadepost, zowel direct als indirect: ongelukken, vernielingen, geweld, zorgkosten, mishandeling achter de voordeur, scheidingen enz.....

Zie ook: 'Trimbos en VVD: XTC testen op dance feesten overbodig.......'

       en: 'Heineken® 0.0 Bier: 'wenbier' voor de jeugd.........'

Klik voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, op één van de labels die u hieronder terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten