Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 26 mei 2017

Dijsselbloem (PvdA) en het begrotingstekort: "Er zitten nog wat addertjes onder het gras..." Tweede Kamerverkiezingen gemanipuleerd door CBS!!!

Ongelofelijk maar waar: afgelopen week werd bekend gemaakt, dat Nederland niet een begrotingsoverschot van 3,5 miljard heeft over 2016, maar een begrotingstekort van 1 miljard euro!!

Weet u nog, het CBS bericht van 24 maart jl. (ruim voor de verkiezingen), waarin werd gesteld, dat 2016 een begrotingsoverschot heeft opgeleverd van 3,5 miljard...... Met andere woorden: het CBS gaf daarmee het kabinet Rutte 2 een 8.......

De regelmatige lezer van dit blog weet, dat ik het CBS zie als een propagandaorgaan voor de zittende regering, de cijfers pakken voor 90% goed uit voor de broodheer van het CBS, in dit geval Rutte 2.

Je zou kunnen stellen, dat deze valse claim de VVD en PvdA niet heeft geholpen hogere cijfers te behalen bij de verkiezingen, immers de PvdA werd bijna weggevaagd en de VVD verloor maar liefst 25% van haar zetels....... Echter je kan ook de vraag stellen, hoe 'de slachting' eruit had gezien, als het echte cijfer bekend was geweest....... Ofwel de kans dat de VVD met de verkiezingen niet de grootste partij was gebleven, zou levensgroot zijn geweest........ Kortom het CBS heeft de verkiezingen gemanipuleerd!!

Overigens zal het niet bij één miljard blijven, daar de plaag van de Grieken, de zwaar over een hondendrol getilde PvdA zakkenwasser Dijsselbloem, na het bekend worden van de tegenvallers, de media toevoegde, dat er 'waarschijnlijk nog een paar addertjes onder het gras zitten'. Ik zal dit even vertalen voor u: er liggen reuze pythons op het gras, pythons die je onmogelijk over het hoofd kan zien!!

Kortom, we zijn nogmaals bedonderd door het afbraakkabinet Rutte 2 in samenwerking met cijfergoochelinstituut CBS!!

In Nederland hebben we 'de Russen' (lees: CIA) in het geheel niet nodig voor het manipuleren van de verkiezingen! Aan nepnieuws hebben we overigens ook al decennia lang geen gebrek, gezien alle leugens in NRC, Volkskrant, Telegraaf en AD. Neem alleen al de berichtgeving in die kranten voorafgaand aan de illegale oorlogen tegen Afghanistan, Irak (ook nu wordt er amper bericht over de vele moorden die de VS begaat in Mosul), Libië en Syrië (waar ook nog eens zwaar wordt gelogen over de rol van het Syrische leger en de Russen....).........

Voor meer berichten n.a.v. het bovenstaande, klik op één van de labels die u onder dit bericht terug kan vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten