Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 4 augustus 2012

Bijsterveld en de Gay Pride

Demissionair minister van Onderwijs en gesjeesde CDA verpleegkundige Bijsterveld, was zojuist op BNR te horen over de Gay Pride, die zij met een aantal buitenlandse gasten gaat bezoeken. Ze vertelde de presentatrice, dat ze heel scherp is op homo-emancipatie.

Het gore tyfuswijf is tegen verplichte homo voorlichting op scholen. Bovendien maakt zij deel uit van een demissionair kabinet, dat tegen het ontslaan van weigerambtenaren is en zelfs een Kamermotie naast zich neerlegt, die uitvoering eiste van de minister. Deze, de paarse draak van het CDA, leeghoofd Spies, vond dat zij als demissionair minister, hier geen uitvoering aan kon geven en schoof de zaak door naar het volgende kabinet. Precies daar verschuilt nitwit Bijsterveld, die zo scherp is op homo-emancipatie, zich achter, terwijl er toch godverdomme besluiten zijn genomen door het demissionaire kabinet, die echt niet door een demissionair kabinet genomen zouden mogen worden.

Als u in Amsterdam bent, wilt deze zwaar disfunctionerende minister ajb een groot fluitconcert geven?

Overigens is in het Westland ook een botenparade, maar dan met groente en fruit, het conservatieve, 'gelovige' tuig in het Westland verzon deze parade, als tegenhanger voor de Gay Pride in Amsterdam....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten