Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 8 mei 2013

Henk Spaan, meer en meer een vervelende rechtse klootzak

Vanmorgen in zijn column bij GMN (Radio1 rond 10.15 u.) vond Henk Spaan het weer eens nodig te kankeren op de Amsterdamse fietsers, die de stad terroriseren. Vooral de fietstunnel door het Rijksmuseum in Amsterdam steekt hem danig. Daar heeft hij natuurlijk een punt, niet voor niets overlijden jaarlijks 18.000 mensen voortijdig aan de uitlaatterreur van de fiets. Spaan fiets een keer of 3 per jaar, van zijn Franse chalet (dat nog net niet op wielen staat) naar een colletje in de buurt en weer terug. Dat fietsers geen luchtvervuiling in Amsterdam veroorzaken met hun fiets, of jaarlijks in Nederland rond de 900 mensen doodrijden (over terreur gesproken..), zal Spaan aan z'n reet roesten, hij heeft de pest aan fietsers en dat zal Nederland weten ook!

In zijn column nam hij meteen de krakers nog even op de hak. Krakers, u weet wel, mensen die vooral in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw, speculatiepanden, of volkomen ten onrechte tot slooppand verklaarde huizen, die jaren leegstonden, kraakten voor bewoning, daar er voor deze mensen 'geen' huizen waren via de reguliere weg. Nee Spaan heeft daar niets mee, met woningnood, dus krakers zijn voor Spaan terroristen. Waarschijnlijk is het de flapdrol ontgaan, dat kraken alweer een paar jaar geleden is verboden, nadat de lobbyisten van de bouwmaffia (inclusief banken, verzekeraars en makelaars met hun knokploegen), de partijen in de 2e Kamer jarenlang onder druk hadden gezet, dit verbod door te voeren. Niet dat de woningnood is opgelost, die is erger dan ooit, mede met dank aan de sloopwethouders van de PvdA.

Spaan gaat zo ver, dat hij de genoemde groepen mensen als 'dat soort' wegzet, wie riepen ditzelfde ook alweer een jaar of 75 geleden....? Ik vermoed dat Spaan een buitenechtelijke latrelatie heeft met Rita Verdonk, hij lult al als een echte suffe, kortzichtige 'Trots' aanhanger, jezus wat een vervelende ouwe lul. Om zijn woorden van jaren geleden te gebruiken: Vuilnisman, mag deze (oude) zak ook mee?!

Trouwens, wat maakt hij zich druk om Amsterdam? Dacht toch in eerdere columns van hem gehoord te hebben, dat hij in Den Haag woont.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten