Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 11 juli 2013

Feyenoord stadion, Jan-Willem Verheij en Harreman

De levende VVD paardendrol Jan-Willem Verheij was gistermiddag in Standpunt NL, hier verdedigde hij het standpunt, dat een nieuw Feyenoord stadion 'absoluut' noodzakelijk is. Zelf noemde hij het risico op ellende klein, terwijl hij aangaf, dat door de banken en andere investeerders, dit risico als levensgroot wordt gezien, maar zoals gezegd, deze financiële VVD onbenul, vindt het risico voor Rotterdam verwaarloosbaar. Nee, het voordeel zal groot zijn, veel inkomsten voor Rotterdam en nieuwe kansen voor Rotterdam-Zuid, aldus Verheij. Waar als de nieuwbouw wel door zou zijn gegaan, niet alleen faillissement voor dit nieuwe stadion dreigde, maar ook Ahoy wel eens op de fles had kunnen gaan, nee echt te gekke kansen voor Rotterdam-Zuid!

Verheij slijmde in de uitzending 'lekker' bij de Rotterdamse bevolking, dat het oude stadion ook functies zal behouden....... ha! ha! ha! ha! ha! Een inbeller wees Verheij fijntjes op de verkiezingsbelofte van de VVD van voor de vorige gemeenteraadsverkiezingen, waarin de VVD beloofde niet aan megalomane projecten te doen... Geen punt voor Verheij, daar bedoelde de VVD projecten mee, die bedacht zouden worden door het college van b&w. Alsof dat soort projecten niet voor 99,9% tot stand komen, door een hele dikke lobby vanuit de bouwmaffia, die veel 'vrienden' heeft in de colleges van de grote steden, jezus wat een volksverlakker!
Het is waarlijk geen wonder, dat de VVD en de PvdA het zo goed met elkaar kunnen vinden, beiden zijn de ongekroonde koningen van het besodemieteren van de bevolking!!!

Vanmorgen voegde PvdA volksverlakker Harreman zijn teleurgestelde commentaar toe, nadat bekend werd, dat de nieuwbouw van de baan is. Volgens deze hufter, had de leiding van Feyenoord de supporters bij de hand moeten nemen en hen duidelijk moeten maken, dat een nieuw stadion noodzakelijk is en nieuwbouw de enige goede keus was. Met andere woorden: Harreman geeft de supporters de schuld..............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten