Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 9 juli 2013

Muzikaal recept tegen een vrijhandelsverdrag met de VS en tegen het eindelijk wegwerken van de intensieve martelveehouderij

Gebruik de wonderlijke, uiterst geneeskrachtige recepten van dr. Pisser en bevrijd jezelf van het juk, dat al via scholing op je schouders werd opgebouwd. Durf te leven als een kritisch, sociaal en moreel bewapend mens. Zie de schoonheid van de wereld en verzet je tegen de afbraak van dat paradijs, door figuren voor wie geld, macht en egoïsme de drijfveren in het leven zijn. De recepten van dr. en druïde Pisser wijzen je de weg, met bovendien een hele berg plezier!

Als eerste vandaag het album 'Eli' van Jan Akkerman en Kaz Lux, een prima keuze van de dr., heb het album zelf al zeker 20 jaar niet meer gedraaid, maar het klinkt verrassend vers, wat pretentieuze teksten, maar een kniesoor die daar op let, jazz, jazzrock, funk op een geweldige manier gebracht. De heren Lux en Akkerman, toerden door GB met dit album, maar kregen veel hoongelach in de zalen voor hun kiezen, mijns inziens onterecht, mooi album, dat je over 20 jaar zeker nog kan draaien, een prima band, met naast meestergitarist Akkerman, een uitstekende bassist: Warwick Reading. Jazzrock? Changes met hun gelijknamig album kan er wat van, met een schitterende vertolking van 'Summertime', geweldig album! (Trouwens Brainbox, de voormalige band van Jan Akkerman en Kaz Lux had ook een geweldige versie van 'Summertime'). Vervolgens het album 'Rhythm and Irrelevance' van #9 Dream, prachtige elektro shit, trance en noem het maar zoals je wilt, praktiek!! Door met Triaxis en hun album waar alle namen van de bandleden genoemd staan, die dr. is wel leuk, maar dat ga ik niet allemaal uittypen, de oude gek! Maar godverdegodver is dit ff lekkere jazzrock uit de Zwitserse Alpen, potverdepieleklatsch! Geen getreuzel nu, nogmaals het album 'Chocolade' (slavenvrij) van Typhoon & The New Cool Collective, jezus op een eenwieler en en clownsneus op, wat is dit mooi mensen!!! Op dat moment ging het pijporgel af, dat de dr. als deurbel gebruikt en daar stond jullie Azijpissert, met de opnames van The xx van voorlaatst weekeinde op Glastonbury, magisch mooie muziek, maar de afgezaagde liefdesliedjes en andere emoshit komt je na een uur wel de neus uit, nou niet te negatief, zoals gezegd de muziek, maar ook de lichtshow waren prachtig!!  De muziek is een mix van The Cure (van rond '82, '83), Joy Division, Sigur Rós en nog wat van die shit. Maar niet veel van jullie zullen in het bezit zijn van deze opname, dus draai de albums 'xx' en 'Coexist' maar.  Zoals je nu zal begrijpen is dit het einde van deze sessie (ha! ha! ha!).
Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten