Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 10 juli 2013

Muzikaal recept voor gratis openbaarvervoer en het failliet verklaren van de PvdA, het gevoerde beleid is dat al!

Je regelmatig terugkerend uiterst geneeskrachtige recept, speciaal voor jou samengesteld, door blogdokter P. Pisser, de deskundige in het brengen van verlichting in de hersenpan, zowel letterlijk als figuurlijk, doe er je voordeel mee en zegt het voort!

Vandaag is de dr. gekleed in een luchtige mantel met zebramotief, veer en bandana in het haar en kermis pantalon (als het gaat om kleuren en motieven), je hebt warempel bijna een zonnebril nodig, zo verblindend is zijn verschijning. Geitennneukers van een jaar of 3.000 geleden zouden hem zonder enige twijfel als een engel gods hebben bestempeld. Maakt allemaal niet uit, hij is vrolijk en op zijn, achterop de fiets gemonteerde pijporgel, klinkt keihard een stuk van Bach. Achter de fiets hangt een rookgordijn, veroorzaakt door een dikke vette joint tussen de lippen, dat wordt spacen, wedden?
Voorgerecht: Brian Eno met 'Lux', een geweldig mooi en dromerig album van deze muziekdruïde, licht verschaffend in de donkerste plekken van je hersenen. Sluit je ogen en laat je meevoeren op een magische tocht! Tussengerecht 1: Pink Floyd met 'Ummagumma', jezus mensen dit blijft superieur werk van deze band, die toentertijd toch echt op de top zaten, prachtig!!! Vervolgens heeft de dr. Trent Reznor & Atticus Ross geprogrammeerd met  'The Girl With The Dragon Tattoo', over psychedelica gesproken, elektrotranceshit van top kwaliteit! De dr. gooit er nog een schepje psychedelica bovenop met het album 'Bicycles & Tricycles' van The Orb, jezus mensen wat is dit toch waanzinnig sterk, allemachtig!! Maar de dr. is niet snel tevreden, dus als hoofdgerecht heeft hij gekozen het album: 'Let Not The Flame Die Out' van Anubian Lights, potverdetuttifrutti mohoooooooooooi!! Tot slot geheel onverwacht en niet aansluitend, het album 'Nine Inch Nails Fixed' remixes van NIN nummers, welke en wie die remixes deden? Zoek maar op en laat je verrassen, en uh, toch niet zo'n gekke keus van die ouwe zak! Praktiek!!! Dat was ie weer mensen, veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten