Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 4 juli 2013

Muzikaal recept ter bevordering van HIV/Aids medicijnen voor iedereen (en het eindelijk aanpakken van farmaceuten) en een totale boycot van de Tour de Stimulance

Het uiterst geneeskrachtige recept van blogdokter en blogdruïde P. Pisser, voor jouw dagelijkse portie hersenkrachtvoer. Na 10 blogsessies bij de dr. zal je merken dat je de wereld anders bekijkt en dat je veranderd van een gehoorzame consumentslaaf in een vrijgevochten, sterke geest, die zich door niemand meer de wet laat voorschrijven!

Eerste ingrediënt, zoals te voorzien was, deel 9 uit de cd box 'Kind Of Smith' van Jimmy Smith, het album  'The Preacher-Live', geweldig swingend album, waarvan de opnames mooi zijn, alleen achterlijk afgekapt aan het eind van de nummers, maar het blijft schitterende muziek van deze hammondgod. Nog iemand die wel weg wist met het hammondorgel: Pop's Cool Love met 'A Man', geweldig album van Suga Pop, veel maatschappijkritiek en volmaakt mooie muziek, zonde dat dit album zo weinig deed in 1991. Het gerucht gaat, dat het nummer 'Free Me' en 'Don't Want Your World' speciaal geschreven is voor onze eigen blogdokter Pisser (luister naar de teksten en je zult begrijpen waarom), die ook in die dagen al over actief was. De hoogste tijd voor Urban Dance Squad met 'Persona Non Grata', ongelofelijk-, on-Nederlands mooi, jezus wat een band!!! Overigens wist UDS wel weg met kritische teksten, die niets hebben ingeboet aan waarde of actualiteit. We vervolgen onze zoektocht naar absolute vrijheid met Kap Bambino en hun album 'Zero Life Night Vision', ik weet 't al vaker opgevoerd door de dr. en al lijkt het niet zo passend na de Squad, na een paar nummers denk je daar vanzelf anders over. O ja, en uh, het is supergeneeskrachtige shit, genieten piepels! Heftige zangeres? Wat dacht je van een heftige zanger, zoals Trent Reznor van Nine Inch Nales met  'The Downward Spiral', jezus wat is deze gozer toch wahnsinnhaft göööööt!! En als we toch bezig zijn, de stem van Wishdom Tooth met 'Mental Floss', keiharde psychedelsiche bluesrock, jehezus wat goed! Welnu beste bezoeker tijd voor iets anders, het zit er weer op voor vandaag, veel plezier verder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten