Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 7 juli 2013

Pechtold: 6 miljard bezuinigen moet

Net als ter Horst, was ook D66 leider en neoliberale asociaal, Pechtold aanwezig in Kotskamerbreed, gistermorgen op Radio1. Hier durfde de rijke kwast, die geen idee heeft, wat het betekent om in armoede te moeten leven, te stellen, dat de bezuinigingen van 6 miljard, die de VVD en PvdA willen doorvoeren in 2014, vooral door moeten gaan, 'de staatsschuld kost ons 20 miljard* per jaar, aldus Pechtold.
Dus bezuinigen, waardoor het aantal faillissementen nog verder zal stijgen, idem de werkloosheid, idem het aantal burgers dat in grote armoede leeft en de economische krimp zal zich nog verder verdiepen, of men daar nu nieuwe goocheltrucs voor verzint of niet. Gevolg nog minder vertrouwen en minder uitgaven, waardoor de tekorten juist nog verder zullen oplopen, zonder het resultaat, dat je zou verkrijgen bij niet bezuinigen, nl. een teruglopende werkloosheid, een teruglopen van het aantal faillissementen en een eindelijk opklimmen uit de economische krimp.

Ter Horst, die zoals gezegd ook aanwezig was, schaarde zich achter Pechtold, zie daar de waarde van haar uitlatingen, dat zij en haar partij de PvdA, voor de bescherming en de belangen van de zwaksten staan...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Overigens het constant hameren op hervormingen van de arbeidsmarkt, door grootaso Pechtold, zou eens door wat meer mensen onder de loep genomen moeten worden: jongeren hebben, als ze al een baan hebben, geen rechten, laat staan een ontslagvergoeding, moeten super flexibel zijn, verdienen onder het minimumloon en toch is daar de werkloosheid het hoogst!!!!!

*Die 20 miljard is het geschatte bedrag, dat de welgestelden jaarlijks aan belastingontduiken, daar hoor je schoft Pechtold niet over.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten