Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 1 juli 2013

Rennie Deflatine: deze film wordt u aangeboden door Rennie Deflatine en dan krijgt u nu een aantal reclames met troep, waarvoor u de anti-scheetpil nodig heeft!

Sommige mensen hebben een periode in hun leven, de poep en pies periode, of anale periode, die een beetje laat valt. Velen leren dan hoe ze op commando scheten kunnen laten, als je dat maar lang genoeg doet, kom je er maar met moeite vanaf, maakt 't uit, dan neem je toch een Rennie Deflatine!

Of wat dacht je van mensen die geen tijd hebben om te leven en hun eten idem dito wegwerken, snel, zonder veel te kauwen, gevolg opgeblazen gevoel en......... dikke scheten! Maakt niet uit slikt u maar de Rennie anti-scheetpil!

Als je wil afkomen van veel scheten laten, moet je in die periode alvast kappen met het eten van veel bonen, eieren of uien.

Waar is het ministerie van Volksgezondheid, met hun voorlichting en een verbod op dit soort waanzin producten? Of is het gewoon een lobbyclub voor de farmaceuten?! De vraag stellen is 'm beantwoorden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten