Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 1 maart 2014

Muzikaal recept voor veerkracht bij de grote onderlaag, dus dokken Rutte, hufter!

Gebruik de uiterst geneeskrachtige recepten van blogdokter en -druïde Pietje Pisser (2 meter hoog, anderhalve meter breed..), om je geest van onnodige ballast te ontdoen en op te laden voor een later tijdstip, of de dag van morgen. Verruim je geest en sluit je aan bij de grote groep mensen, die al het gekloot van de mens zat zijn en een wereld willen creëren, waar geluk het allerhoogste doel is, waar dieren rechten hebben (en natuurlijk geen vlees gegeten wordt, dat scheelt veel ellende voor de dieren, geen verspilling door van groente eerst vlees te maken, geen kap meer van oerwouden, om daar genetisch gemanipuleerde soja te kweken en natuurlijk scheelt dat een ongelofelijke berg milieu en luchtvervuiling. Een wereld waar een totaal verbod komt op het nog verder naar de kloten helpen van de aarde, door de grote bedrijven, kortom een wereld zoals die bedoeld was. Een wereld met een verantwoordelijke mens, waar religieuze opvoeding, het leren van belachelijke, vaak uiterst wrede sprookjes als waarheid, voor het 18de levensjaar, wordt verboden, zodat de mens eindelijk het valse gif van deze sprookjes, aangeduid als religies, van zich af kan werpen! Dat scheelt een fiks aantal oorlogen!

Dr. P was niet vrolijk, toen hij vandaag z'n recept afleverde, mopperend op de grote schoft Teeven, die al niet populair is bij de dr., zoals jullie wellicht weten. Dit keer ging hij door op zijn tirade van gisteren, over de razzia's die vanaf nu mogelijk zijn, als de politie vermoedt dat er ergens een illegale vreemdeling zit ondergedoken. "Alsof de hele Tweede Wereldoorlog niet is gepasseerd", zo bulderde dr. P, die zich nu pas echt kwaad ging maken. "Hoe kan je in godsnaam illegaal zijn, op deze kloteplaneet", zo bulderde het van tussen zijn gigantische stembanden........ Na een pretsigaret kalmeerde dr dr. een beetje....... Zijn recept ziet er gelukkig heel wat zonniger uit.
Voorgerecht Spike Jones & His City Slickers (het nummer op deze link, is het eerste nummer van het album, helaas kan ik verder niet zo snel veel uit die tijd vinden, deze is wel met video en deze video zou heden ten dage, denk ik niet meer gemaakt worden!) uit de 4delige box 'Strictly Fot Music Lovers', het 2de album, schitterende jazz, veelal parodieën op populaire nummers uit de tijd 1942-1944. Op dit album een paar parodieën op klassieke stukken, waar hij en zijn band ook meesters in waren. Alarmpistolen, sirenes, bellen, toeters en noem maar op, het komt voorbij bij deze vroege ADHD punker, genieten!!!! Geweldig aansluitend is het album 'Let's Make Up And Be Friendly' van The Bonzo Dog Band, maar wel de remix, waar een aantal bonus nummers, ook vooraf aan het originele album staan. Dit album begint met 'My Brother Makes The Noises For The Talkies', die broer zou Spike Jones kunnen zijn! Jammer, ik kan dit album niet als zodanig vinden op YouTube, maar jezus mensen, wat een geniale band was dit, een band overigens met Monty Python connecties. Humor? The Mothers Of Invention! (het wil niet lukken vandaag, hier de link van 'Absolutely Free) een vreemd compilatie album uit Duitsland 'American Pageant' ('Nullis Pretii...') met nummers van de eerste Mothers Of Invention albums, maakt niet uit, altijd lachen met Frank Zappa en z'n band!!! Het lijkt wel, of dit album (cd) beter klinkt dan de door Zappa, nog voor zijn dood geremixte versie van bijvoorbeeld 'Absolutely....... ' (ha! ha! ha! ha! ja, na was wat ingewikkeld geweest), zal wel aan mijn gehoor liggen. Naar de 70er jaren met Alberto Y Los Trios Paranoias en 'Italians From Outer Space', een geweldig album, veel bands uit die tijd worden in de maling genomen op dit album, maar wel geniaal mooi gespeeld en gebracht, pas op voor kramp in je kaken!!!Door, de 80er jaren met the B-52's en 'Cosmic Thing', een mooi album, geproduceerd door de disco-componist en gitarist Nile Rodgers (en producer, maar dat spreekt voor zich). Tot slot nog een bak lol met Ween en 'The Mollusk', één van de grootse albums van dit totale maffe, maar geniale duo!!!
En kan je je kaken nog een beetje bewegen? Nog meer plezier verder!

BRAPZAKKLOOTPARB!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten