Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 1 maart 2014

Van Haersma Buma in de verkiezingsbocht, zandzakken voor de deur!!!

De houtenkop en volksverlakker de luxe van het CDA, van Aersma Buma was vanmorgen te gast in het BNR programma 'Campagne', na 11.30 u.

"Ik wil eerst even goedemorgen zeggen", zo begon deze enorme flapdrol....... ha! ha! ha! Verder vond hij, dat hem 'onmogelijke vragen' werden gesteld, het ging om vragen, die hij als CDA'er moeilijk bevestigend kon beantwoorden, ook al was het de waarheid, maar ja, dat heb je als lid van een volksverlakkers partij. Zoals de vraag of hij liever een BTW heeft van 19 of 21%, ja dat is moeilijk, daar het CDA daar zelf voor was, maar na veel geouwehoer, zei deze zak, dat hij liever een BTW heeft van 19%, ja in de grensstreken wonen veel CDA stemmers en die wil je niet vertellen, dat je zelf voor die verhoging was....... Naast de grote groep ondernemers die tegen deze verhoging waren, want ook die rekent het CDA tot haar achterban!!!

Of de vraag voor het gezin, of het bedrijfsleven, dat was ook een héééééél moeilijke vraag, daar het CDA met de mond het gezin als hoeksteen van de samenleving beleidt, maar in de praktijk altijd eerst kiest voor het bedrijfsleven, neem de Q-koorts, met de toenmalige bewindslieden Verburg en Klink, die doort hun ondernemersbeschermende houding, hebben gezorgd voor een groot aantal besmettingen van deze ernstige ziekte..... Tja, het was niet in het belang van de intensieve martelboeren, de bevolking tijdig te waarschuwen.......... Natuurlijk beantwoordde van Aersma Buma deze vraag, met voor het gezin..... Ja veronderstel dat hij de waarheid zou zeggen, dan sterft hun stokpaardje een gewelddadige dood!!

Voor of tegen de strafbaarstelling van illegaliteit, dat was pook zo'n onmogelijke vraag, daar zijn achterban voor een groot deel tegen is, terwijl de kleine CDA oplichter Leers, als bewindsman de fundamenten legde voor die wet, het CDA was toen dan ook voor....... Nee van Aersma Buma is heel voorzichtig in deze, want ook een deel van de CDA achterban is voor, u weet wel, zoals de CDA bruinhemden in Limburg en Brabant!!! Nee, nu moet opeens het debat gevoerd worden, volgens Aersma Buma, hoe je het uitvoert, maar wel na de gemeenteraadsverkiezingen natuurlijk, dan kan het CDA weer gerust voor stemmen!!!

Van Aersma Buma vond zichzelf wel heel duidelijk........... ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten