Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 22 april 2014

Asscher over het grote aantal 'baanwisselingen' in de zorg

PvdA slaapbol en zwaar disfunctionerend minister Asscher, maakte vandaag, samen met zijn PvdA sidekick van Rijn, de nieuwe zorgplannen bekend. Voor tweederde van de 80.000 werknemers volgt omscholing (binnen de zorg). Vijfduizend nieuwe banen voor jongeren (lekker goedkoop), 25.000 banen gaan naar buiten de zorg en 50.000 mensen zullen worden omgeschoold naar een functie binnen de zorg. 'Iedereen weet dat er iets moet veranderen in de zorg', aldus de namaak rode kwast, ja, bijna iedereen is sufgeluld door Rutte 2 en gelooft het allemaal wel...... Waar die banen naar buiten de zorg gaan, banen van 25.000 werknemers, vertelde Asscher er niet bij, voorlopig zijn daar geen banen, dat weet deze volksverlakker ook wel!

Veel wollig gelul, hoe goed de plannen 'wel niet' zijn, volgens Asscher krijgt Nederland met de veranderingen straks het beste zorgsysteem ter wereld........ Ja, van de 'derde wereld', zal deze bedrieger bedoelen!!!

Gezien de eerste aanzetten, krijgen we een 'zorgsysteem' dat vooral afhankelijk zal worden, van de goede wil, van vrijwilligers. Vrijwilligers die straks gedwongen worden hun 'vrijwilligerswerk' uit te voeren. Ouderen zullen meer en meer gedwongen worden thuis te blijven wonen, ook al zijn ze angstig en leven ze in eenzaamheid...... Voor die mensen blijft zorg verzekerd liegt Asscher, want hoe kom je daar achter, als die mensen, die geen hond meer hebben, niet aan de bel trekken. Een bel die digitaal is, terwijl een groot deel van de 65 plussers geen bliksem begrijpt van computers!
Verzorgingstehuizen worden voor een groot deel gesloten, terwijl de thuiszorg deels wordt wegbezuinigd....... Kortom we krijgen een 'extra humaan zorgstelsel........' En dat voor een 'beschaafd' rijk land, anno 2014!

Als je dik bezuinigt op de zorg, moet je niet denken, dat het daarmee beter wordt, maar precies dat durft een totale onbenul als Asscher wel te zeggen, onbegrijpelijk, pure volksverlakkerij!
Overigens wordt dit alles gesteund door de 'christenen' van de ChristenUnie en de SGP........

Laat Asscher maar zo snel mogelijk de pil van Drion ter beschikking stellen aan ouderen, want reken maar, dat een groot aantal ouderen, straks een eind aan hun leven willen maken! Bovendien is dat een nog goedkopere oplossing.........
Excuseer: godgloeiendegodverdomme!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten