Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 17 april 2014

Muzikaal recept voor een onmiddellijke intrekking van alle wapenvergunningen en een verbod op het houden van wapens in huis, ook voor politieagenten!

Blogdokter Pisser's wereldberoemde uiterst geneeskrachtige recepten vinden wereldwijd grote aftrek. Geen wonder, de dr. laat je een nare dag, binnen de kortste keren vergeten, sterker met een beetje geluk maakt hij zelfs een goede dag van een rotdag! Verruim je geest met de prachtige muziek die dr. P je voorzet, je mag er wat naast gebruiken, maar nodig is het niet, als je geniet van muziek licht hetzelfde deel van je hersenen op, als bij een orgasme! Help de dr. de wereld om te toveren in een plaats waar de intelligente mens eindelijk recht op heeft, een wereld waar geluk op nummer 1 staat, een wereld met zorg voor het klimaat, een wereld zonder dierenleed (een vegetarische wereld, goed voor je lichaam, maar belangrijker goed voor de dieren en het milieu!), een wereld waar de enige plek voor corrupte machtsbeluste politici en ondernemers, de zijlijn is (ondernemers die er geen moeite mee hebben, hun personeel als loonslaaf te behandelen en/of schijt aan de lucht/waterkwaliteit hebben).

Drs. P (ik werd er onlangs op gewezen, dat ik deze in naam nageaapt zou hebben, dat was niet mijn bedoeling, maar ik verander het niet... ha! ha! ha!)  bijt de spits af met 'Per Pont & Slee Met Drs. P' (even zoeken en je zou de nummers allemaal moeten kunnen vinden), jezus mensen wat een genie en een hele berg lol, een woordkunstenaar en woordbeeldschepper de luxe!!!! Door met iets geheel anders: Miles Davis en 'Miles In The Sky, (de heruitgave van 1998 voor de mooie bonus) een van de vele grootse albums, van deze trompetgod, psychedelische fusion en funk, genietennnnnn!!!!! Door met een 'band', die duidelijk ook door Davis is beïnvloed: St. Germain en 'Tourist' (met de bonus cd, al kan ik die zo snel niet vinden bij YouTube, dus zoeken), over psychedelische jazz en blues gesproken, schitterend!!!! Wel jazz, ook psychedelisch, maar vanuit een heel andere invalshoed (ha!), de geweldige jazz van Don Li en 'Live Vol. 1' (tonus music labor result) (ik kan het zo snel niet vinden, dus...), maar god mensen, wat een machtige muziek, prachtig!!!!! Nu komt de dr. alweer met een heel verrassende keuze: Freshmess On Wax en 'Phunk Not Punk' (further adventures in quality dope beats) (alweer zelf zoeken, excuus), jazzfunkin'hiphoppsychedelictrance, godallejezussen, wat is dit goed!!!!
Jon Hassel sluit daar mooi op aan met 'City: Works Of Fiction' (even zoeken op deze linkpagina, je zou het hele album moeten kunnen vinden), dadajazzfusion met een zwaar psychedelische ondertoon, prachtig!!!!! Tot slot 'Breathtaking Pain' van Christian Hanak (kan niets vinden op YouTube, dus zoeken maar) techno trance, soms iets te voorspelbaar of zoet, maar de psychedelica maakt dat snel weer goed, een mooi album!!!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BRAPBRIPHIPDROPPERBROPBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten