Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 25 april 2014

Politieauto's zonder uitknop voor de lichten.......... ha! ha! ha! ha! ha!

Gistermorgen was het even in het nieuws: via een EU aanbesteding, heeft de Nationale Politie hondengeleidewagens aangeschaft bij Volkswagen, auto's waarvan de lichten niet gedoofd kunnen worden, als de auto nog rijdt. Dit uitzetten van de lichten is van belang, als zo'n auto op een melding van inbraak afgaat, door de lichten, kunnen de inbrekers deze politieauto's van ver aan zien komen........ ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Benieuwd welke topverdiener(s) bij de Nationale Politie verantwoordelijk is (zijn) voor deze giga-blunder, ongelofelijk!!!

Trouwens, het wordt de hoogste tijd, dat de politie honden, alleen gebruikt voor het opsporen van vermiste mensen, of het zoeken naar mensen, die in een rampgebied onder bijvoorbeeld puin kunnen liggen en dat deze dieren nooit weer gebruikt worden, voor het jagen op mensen, of het beheersen van mensenmassa's*...... Datzelfde geldt voor het gebruik van paarden voor het controleren en beheersen van mensenmassa's, al kunnen paarden niet speuren. Klinkt wel leuk: een speurpaard!

*Dat dit na WOII al niet gebeurde is mij een raadsel, de nazi's gebruikten honden voor een 'rustige gang' van zaken bij de deportaties en bij het in de hand houden van de massa's mensen, als Joden, Sinti, Roma en homo's, die zij in hun doodskampen op een vreselijke manier om het leven brachten......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten