Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 17 april 2014

OESO: oudere werknemers moeten salaris inleveren en snel graag!!!

Gistermiddag in het Radio1 nieuws van 15.00 u., het bericht dat de OESO (internationale Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling) vindt dat oude werknemers in Nederland als de donder een demotie moeten krijgen, een flinke vermindering van het salaris. Ze zijn minder productief en veel te duur........ De productiviteit hier is groter dan waar ook, maar telkens weer zijn er hufters die lopen te zeuren over de Nederlandse productiviteit..... Hier waarschuwde ik een paar jaar geleden al voor, toen men bezig was, de pensioenleeftijd op te krikken en zie wat er gebeurd.....

Voorts had dit orgaan van super-aso's te melden, dat werklozen hun uitkering afgepakt moet worden, zo blijven ze tenminste gemotiveerd om werk te zoeken............ Alsof je hier geen bliksem hoeft te doen voor een uitkering, je hoeft gvd nog net niet elke dag te stempelen, maar het scheelt niet veel. Bovendien zijn er niet eens 100.000 vacatures, maar wel meer dan 1 miljoen werklozen (zie ook mijn vorige bericht)......... Mensen hun uitkering afpakken, bouw dan maar meteen 20 gevangenissen extra, stelen zal dan namelijk een eerzaam beroep worden, zie de VS!

De enorme PvdA klootzak Asscher liet gistermiddag bij BNR rond 16.37 u. weten, dat hij zich wel kan vinden in de woorden van de OESO......... Waar hij aan toevoegde: 'we moeten het solliciteren aanpassen in Nederland, de cultuur moet veranderen......' O ja, wat dan hufter! Moeten de werklozen verplicht elke dag minstens 5 sollicitaties doen en verplicht in het pak lopen, geschoren en gekapt, zoals bijvoorbeeld totaalidioot Asscher dat voor zich ziet?!! Nogmaals zie de cijfers, waar geen banen zijn, kan je solliciteren tot je een ons weegt, smerige volksverlakker!!!
Asscher wist verder te melden, dat het leuk is om te werken, ook na je 65ste (tegen een fiks lager salaris). Deze gek vergeet dat het overgrote deel van de werknemers geestdodend werk heeft, dat alleen leuk wordt gevonden, door geestelijk minder begaafden!!!

CDA klaplul de Geus, zit ook in de OESO, zie wat deze plork een paar jaar geleden durfde te zeggen.

Zie ook: 'Casper de Vries, demotie, dus loonsverlaging voor oudere werknemers doorvoeren is heel normaal.........'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten