Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 25 april 2014

Hennis-Plasschaert liegt Kamer voor over standrechtelijke executies met drones

Hare VVD kwaadaardigheid Hennis-Plasschaert, loog de Kamer voor, toen zij stelde, dat Nederlandse inlichtingen, die gedeeld werden met de VS, niet gebruikt zijn voor 'drone' aanvallen (standrechtelijke executies) door de VS in Somalië. Een voormalig 'piloot' van drones, Brendon Bryant, vertelde in de NRC, dat Nederlandse inlichtingen wel degelijk zijn gebruikt voor drone aanvallen in Somalië.......... Bryant heeft spijt van zijn werk als 'drone piloot', hij stelt onder meer, dat je nooit weet, of je een schuldige of onschuldige vermoordt. Een wat vreemde redenering, daar een executie een barbaarse straf is, bovendien zou aan het uitvoeren van een doodvonnis, het woord zegt het al, een rechtszaak vooraf moeten gaan...... Maar geen gezeur, hij is tenminste tot inkeer gekomen en weigert zijn mond te houden, over het smerige beroep dat hij uitoefende, sterker hij zoekt terecht de media!

We hebben, zoals gewoonlijk, een kabinet dat van de leugens aan elkaar hangt, je zou bijna kunnen stellen, dat een stel misdadige psychopaten het voor het zeggen heeft in Nederland........ Dat geldt overigens niet alleen voor Nederland, als je om je heen kijkt, lijkt het wel, of er een kwaadaardig virus heeft toegeslagen in de verschillende regeringen, bijna wereldwijd........

Je zou bijna zeggen, dat het de hoogste tijd is, voor een wereldwijde revolutie. Zo van: weg met het inhumane, asociale, uiterst geweldadige neoliberale tuig, dat schijt heeft aan het welzijn van mens en dier, tuig dat veelal indirect in dienst is van de ondernemers* en samen met die ondernemers in hoog tempo het milieu duurzaam naar de knoppen helpt en daarmee het voortbestaan van de mens in de waagschaal stelt, dit alles voor zoveel mogelijk geld en macht!

*Niet alleen door dat ze op de lobbylijst van bedrijven staan en uiterst korte lijnen hebben met het bedrijfsleven, maar ook vanwege hun aandelen in grote bedrijven. De hoogste tijd, dat daar een strafrechtelijk onderzoek naar ingesteld wordt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten