Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 12 april 2014

Sharon Dijksma, wilde dieren de tent uit? De tent van Dijksma is een stuk groter dan een circustent, ofwel: geen bescherming van dierlijk leven, t.l.v. economisch belang!

In oktober 2012 beloofde het 'verse' kabinet Rutte 2, dat wilde dieren in circussen verboden zouden worden. Dat verbod is er nog steeds niet, sterker in november 2013 liet het domme dikkerdje van de PvdA, dingdonghoofd Dijksma weten, dat er aanvullend onderzoek nodig was naar het gebruik van zeeleeuwen in circussen......... ha! ha! ha! ha! Het is Dijksma nog nooit opgevallen, dat zeeleeuwen wilde dieren zijn en dat zij eigenlijk niet op land gehouden zouden moeten worden........ Te zot voor woorden, een echte volidioot! (ja, een Germanisme, maar een heel toepasselijke!). Het rapport zou al in februari worden opgeleverd, maar tot op de dag van vandaag geen woord......
Hier de link naar een begeleidende tekst voor een petitie aan Dijksma van 'Wilde Dieren De Tent Uit', leest u deze en teken deze a.u.b. Let op! In het begeleidende verhaal, is de link naar de petitie zelf, maar heel klein aangegeven, deze link bevindt zich aan het eind van het eerste vetgedrukte deel van de tekst.

Gisteravond in het NOS radio nieuws van 19.00 u., de mededeling dat Dijksma de burger meer voor de natuur gaat zorgen, klinkt lekker hè?! Maarrrr, tegelijkertijd wil Dijksma minder overheidsbemoeienis van de overheid met economische activiteiten, zoals nieuwbouwprojecten, dus geen stopzetting, of afblazen van projecten voor bijvoorbeeld een bijzondere kikker, zo liet de nieuwslezer weten........ Daarvoor heeft Dijksma wel een paar stuivers over om aan de burgers te geven, die wat groen willen doen. Tel dat eens op met het pleidooi van deze sloopstaatssecretaris, voor meer economische activiteiten in natuurgebieden en u weet hoe groen Dijksma is, gitzwart dus!!!! Zelf woont Dijksma aan de rand van een bos, maar reken maar niet, dat ze daar een hamburgertent wil!

Hé Vroege Vogels, bericht hierover hè, Dijksma is dan wel van de PvdA, maar de natuur gaat voor op partijpropaganda, of niet soms?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten