Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 april 2014

De zorg, versie Rutte 2 2.0............ Ouderen worden als wegwerpartikel neergezet!

De nieuwe zorgwet is er en god wat zijn 'we' allemaal blij. Als je de coalitiegenoten VVD, PvdA, D666, 'ChristenUnie' en SGP* moet geloven hebben ze geweldig hun best gedaan er nog iets menselijks in te pompen.........De keus van huisarts is vrij, halleluja jutteperen, wat moeten we daar blij mee zijn, terwijl dat de belofte was, toen het huidige verdoemde stelsel werd ingevoerd, evenals de vrije ziekenhuiskeus...... Wat dat laatste betreft, is er nog veel wazig, al kan ik duidelijk de contouren herkennen: de keus van ziekenhuis gaat uw zorgverzekeraar bepalen, let op mijn woorden. Ach, dat geldt natuurlijk alleen voor het klootjesvolk, de welgestelden gaan precies daar waar ze zijn willen, met een beetje geluk zelfs met een schep vermindering op de inkomstenbelasting!

Balans, efficiency en bewaking van kwaliteit, zijn terugkerende woorden. Efficiency, bijvoorbeeld geen dure medicijnen voor oude vertegenwoordigers van het klootjesvolk, zoals ook dure behandelingen voor 80+, allemaal overbodig en geldverspilling! Geld dat o.a. die ouderen zelf opgebracht hebben...... Benieuwd wat die christenen van zichzelf vinden, als straks blijkt, dat ouderen zich meer dan voorheen het leven zullen benemen, niet alleen vanwege het voornoemde, maar ook daar velen zullen moeten bedelen voor hulp in hun huishouding...... Oh, wacht, dat is natuurlijk nog een kleine hobbel, de 'ChristenUnie' en de SGP eisen straks een verbod op (hulp bij) euthanasie, waar de fundamentalisten van de SGP daar zelfs de doodstraf voor zullen eisen!!

Niet de farmaceuten met hun veel te hoge medicijnprijs worden gepakt, nee 80 plussers, die toch niet in opstand komen, wordt zoals gezegd te dure medicijnen onthouden (welgestelden kopen die medicijnen gewoon, hoezo een klassenmaatschappij?). Schippers is grootlobbyist van de farmaceuten, die worden dus ontzien, met hun veel te duren medicijnen............. Ook aan de gigantische geldverspilling van de zorgverzekeraars komt geen einde, dit kankergezwel vreet intussen al een flinke portie van de zorgkosten op.

*Wie de partijen D666, 'ChristenUnie' en SGP, nog oppositiepartijen durft te noemen, moet onmiddellijk contact opnemen met zijn/haar psychiater, of terug naar school!

Zie ook:'Casper de Vries, demotie bij oudere werknemers doorvoeren is heel normaal.........'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten