Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 april 2014

Martijn verboden, de weg is vrij voor een verbod van de PVV en een verbod op religieus onderwijs en opvoeding!

De vereniging voor pedo's, Martijn is vanmorgen verboden verklaard door de Hoge Raad. De vereniging is een bedreiging voor de veiligheid van kinderen, dat wordt verwoord door de Hoge Raad met de woorden: De Hoge Raad stelt in haar oordeel, dat 'Martijn de gevaren van seksueel contact met jonge kinderen bagatelliseert, dergelijke contacten zelfs verheerlijkt en haar opvattingen ook propageert' en: 'Dat is in strijd met de levende maatschappelijke opvattingen in Nederland waar seksueel contact tussen een volwassene en jonge kinderen wordt beschouwd als een daadwerkelijke en ernstige aantasting van de lichamelijke en seksuele integriteit van het kind, dat daardoor grote en blijvende psychische schade kan oplopen', aldus de Hoge Raad. Voorts stelt de Raad: 'Juist kinderen behoeven bescherming tegenover volwassenen die zulke handelingen verrichten, omdat zij in het algemeen door hun jeugdige leeftijd en de daarmee samenhangende kwetsbaarheid in een afhankelijke positie verkeren'. Niet mis te verstaan, lijkt me.

Deze uitspraak heeft verregaande gevolgen voor bijvoorbeeld de PVV, immers, deze beweging zaait haat tegen minderheidsgroepen, die zich daar onvoldoende tegen kunnen verweren en daarmee in gevaar komen. Het zijn tenslotte niet voor niets minderheidsgroepen, die beschermd dienen te worden door de overheid, beschermd tegen de meerderheid, als die zich tegen hen keert! Het volksmennen van de valswitte aarsmade Wilders, waar hij zijn achterban liet schreeuwen, dat zij minder Marokkanen willen, leidde terecht tot grote opschudding en er waren zelfs kinderen van deze minderheid, die bang zijn geworden, van dit fascisten gedrag. Deze angst bij kinderen kan makkelijk tot geestelijke schade leiden.......

Maar het gaat nog verder, al stelt de Hoge Raad heel hypocriet, dat ze niet hoopt, dat hiermee het recht op vereniging zal worden aangetast, ook al doet ze dat zelf wel....... Waarom dit verder gaat? Welnu, de Hoge Raad stelt (terecht) dat de integriteit van het kind de hoogste prioriteit verdient: hoe dan gedacht over het indoctrineren, nou zeg maar hersenspoelen van kinderen, met het gif van boosaardige sprookjes, aangeduid als religies, me dunkt een stevige aantasting van de geestelijke integriteit van het kind, waar ook nog eens gigantisch veel voorbeelden van zijn, mensen die hun leven lang lijden, daar ze met god en verdoemenis zijn groot geschopt!!!! Ook al is dat zonder schoppen en slaan gebeurd, een dergelijke hersenspoeling op zo jonge leeftijd al, zorgt voor grote geestelijke schade, die bij deze kinderen in hun huidige en latere leven belemmeringen opleveren. Nogmaals, die kinderen worden niet gehersenspoeld, omdat wetenschappelijk werd bewezen, dat ze daar beter van worden, nee: puur en alleen op basis van stokoude wrede sprookjes! Het OM zou dus als de sodemieter religieuze opvoeding en onderwijs moeten verbieden!

Vergeet ik nog een belangwekkend punt voor alle Nederlanders, die lopen te spugen op pedo's: door deze uitspraak komt de PVV in gevaar, jullie beweging, nadat jullie voorman Pim Fortuyn werd vermoord en zijn partij één grote slangenkuil bleek: jullie roemen 'Pim' nog steeds, deze was zelfverklaard pedo, dat gaf hij voor draaiende camera's toe......... Erg wrang dat met het verbod van Martijn, nu ook jullie fascistenbeweging PVV in gevaar komt....... ha! ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten