Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 april 2014

Klijnsma solliciteert bij PVV!

Vandaag kwam PvdA rollatorslet Klijnsma met alweer een totaal overbodige maatregel. Althans een voorstel, zij wil, dat bijstandsgerechtigden, die weigeren Nederlands te leren, hun uitkering afpakken. Overbodig? Ja, die bijstandsgerechtigden zijn er niet meer, daar hier allang maatregelen op zijn genomen, als dreigen met intrekking uitkering. Duidelijk paniekvoetbal, daar gisteren bekend werd, dat het UWV meer WW uitkeringen heeft verstrekt, als ooit te voren......... Wat daar de oorzaak van is? Wat dacht u van het zwaar disfunctionerende afbraakbeleid van Rutte 1 en 2! Van een WW uitkering, kan je tegenwoordig niet lang 'genieten', de WW periode is ingekort en van de WW ga je dan naar de bijstand. Tenminste, als je geen partner hebt met voldoende inkomen, want dan krijg je niets, ook al is je hypotheek te hoog, om deze van één inkomen te betalen! Maar ook als huurder kan je flink gepakt worden, door het verlies van één van de inkomens, je kan alleen voor een huurtoeslag in aanmerking komen, als je niet in de vrije sector huurt (ik dacht bij een huurbedrag boven de € 700,-- per maand). Als je in aanmerking komt, wil dat niet zeggen, dat je een gigantisch bedrag tegemoet kan zien, bij een inkomen van iets meer dan € 1.200,-- per maand en een 'kale' huishuur van € 400,-- per maand, ontvang je 0,0 huurtoeslag!!!

Maar Klijnsma heeft gelukkig laten zien, dat haar hart lekker bruin-rechts klopt, benieuwd wat het volgende is dat ze aan onzin zal verzinnen, ik heb wel een voorstel: mensen, die geen recht op bijstand hebben, toch verplichten Nederlands te leren en bij weigering hun huis af te nemen, mochten ze dan nog weigeren, hup: eten en drinken afpakken!

Nu nog de verplichting dat je als man een confectiepak moet dragen bij sollicitaties en als vrouw een mantelpak. Uiteraard 'goed' gekapt en geschoren! Waarna je je als moslim, nog even verplicht een Nederlandse voornaam moet aanmeten!

Klijnsma is PVV 'ready'..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten