Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 april 2014

Roemer 'volkomen onafhankelijk' ondervraagd door van Liempt en een suf boekje van EU propagandist Duong.........

Vanmorgen werd de rode kneus van de SP, Roemer scherp en 'onafhankelijk' geïnterviewd ondervraagd door BNR slijmkwijl van Liempt. Van dat slijmen was nog amper sprake, maar 'scherp' was van Liempt wel...... Als een valse teckel werd Roemer keer op keer geïnterrumpeerd door van Liempt, die zelfs door de antwoorden van Roemer heen, deze toebeet, dat het niet waar was, wat hij bezig was uit te leggen......  Dit heeft dus helemaal niets met 'onafhankelijke journalistiek, of presentatie' te maken, een zaak waar onbenul Sjors Fröhlich, het huidige opperhoofd van BNR, zich op beriep, wat betreft dit Telegraaf radiostation* (BNR is onderdeel van de Telegraaf Media Groep).

Het gesprek ging voor een groot deel over de macht van de EU, niet een zaak waar Roemer voor kwam, maar wel een zaak waar Roemer, volkomen terecht, grote kritiek op heeft. Een aantal zaken, die Roemer noemde, werden door van Liempt simpel afgedaan als: "dat is niet waar", waarbij hij zich herhaaldelijk op een volgende gast beriep, die als EU propagandist, een pro-EU boekje schreef......

Deze EU propagandist, 'journalist' Ronald Duong, ook mede verantwoordelijk voor 'De Slag Om Brussel', stelde dat Roemer de feiten niet kende, toen van Liempt in zijn gesprek met Roemer stelde, dat de macht in Brussel in feite in Den Haag ligt en Roemer dat terecht afwees. Roemer stelde, dat de macht van het Nederlandse kabinet, langzaam maar zeker steeds meer wordt overgedragen aan Brussel en dat dit afdragen van macht inderdaad door Den Haag wordt gedaan, maar dat dit toch echt iets anders is, dan te zeggen, dat de macht in Brussel, door Den Haag wordt uitgeoefend..... Iets dat Duong bijna zelf zei, hij werd bijna op tijd onderbroken door van Liempt, maar dat hij dit wilde zeggen was wel duidelijk, daar was van Liempt net te laat voor.......
 
Het schrijfsel van Duong, is voor een groot deel gebaseerd, wat oude politieke, pro-EU figuren te melden hadden, zoals D666 sufferd en groot disfunctionerend politicus Brinkhorst, die n.b. zelf ook nog eens zei, dat de Nederlandse regeringen verdragen hebben getekend in Brussel, waar we ons vervolgens aan te houden hebben, al was dat laatste natuurlijk niet te horen in de uitzending.....

EU sceptici zijn nihilisten volgens Duong, valt nog mee, dat hij niet zei, dat het terroristen zijn! Waarom nihilisten? Nou simpel, omdat ze 'tegen' de EU zijn.......... ha! ha! ha! ha! ha! Veel sceptici zijn wel degelijk voor de EU, maar een EU die gericht is op samenwerking en handel, zoals het ooit bedoeld was!

Duong ging in op de suggestie van van Liempt, dat hij eigenlijk een politieke partij zou moeten beginnen als 'journalist', ja dat was misschien wel wat...... Duong zou het een goede zaak vinden, als meer journalisten naar Brussel moeten gaan en daar eens een tijdje mee moeten lopen, zodat ze net zo gekleurd gaan berichten, als hijzelf........ ha! ha! ha! ha! ha!

Duong is werkelijk knettergek, dat bleek wel toen hij zei, dat het een journalistiek feit is, dat zeggen 'weg met Brussel, is hetzelfde als zeggen weg met Den Haag......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Jezus wat een gek!!! Hé Duong, weet je wat een journalistiek feit is? Dat je geen journalist bent, als je volkomen gekleurd verslag doet en de argumenten van anderen als niet ter zake doend onder de tafel schuift en je uitlatingen baseert op uitspraken van politici die alleen liepen en lopen te kloten!!!!!
Ongelofelijk!

U snapt het al, de volkomen 'onafhankelijke' van Liempt, had tegen het einde van het gesprek, een orgasme of tien achter de rug, me dunkt een prestatie van formaat! Jááááááááááá!

*Zie: 'Sjors Fröhlich kan het niet laten: 'BNR is journalistiek onafhankelijk..........' ha! ha! ha! ha! ha! ha!'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten