Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 19 april 2014

Marc-Robin Visscher gedraagd zich nog steeds als een 'leuke' 5 jarige, wat een lol..........

Hoorde gisteren, tot mijn grote spijt, topidioot Visscher weer eens, Radio1 staat nog maar zelden aan in huize Azijnpisser en mocht het toch opstaan, is de stem van Visscher genoeg, om meteen een andere zender op te flikkeren, maar helaas ik kon even niet bij de radio......

Het 'snaakse' kereltje met spraakgebrek was in Kampen, alwaar een 'Sail' zou plaatsvinden. Eén van de mooiste schepen, met niet te grote diepgang (voor Kampen) was een Russisch 'trainingszeilschip'. De enorme klootzak was aan boord en begroette de kapitein met een 'welcome in Holland', alsof droplul Visscher de eerste Nederlander was, die de kapitein zag........ Om meteen te vervolgen met een 'o zo leuk' praatje over de Nederlands-Russische verhoudingen, die wel eens beter waren geweest. Alsof de Russen momenteel inzitten over de verhouding met het stelletje blaaskaken, dat zich Nederlanders noemt en waar handel toch altijd op de eerste plaats staat. Zie het schip, dat met olie van het platform komt, waar Greenpeace actie voerde en waarvoor deze actievoerders ontvoerd werden door de Russische autoriteiten. Timmermans stelde eerder, hier niets aan te kunnen doen, m.a.w. de Nederlandse overheid kan het schip niet weigeren. Nu met al het geblaas over sancties tegen Rusland, is zelfs dit schip weigeren nog teveel gevraagd...... Timmermans houdt nu z'n bek wel even dicht, over deze olieleverantie (hoewel? Het fatsoen, even z'n kop te houden, bezit deze ijdele PvdA flapdrol niet, hetzelfde geldt natuurlijk voor z'n collega en medepartijlid Plasterk)....... Daarna zei de gek Visscher, dat de kapitein desondanks toch welkom was....... Alsof hij daarover gaat, gadver wat een achterlijke imbeciel!

Kan deze infantiele zak met z'n kleuterlol en spraakgebrek nu eindelijk van de radio?! (ja dat spraakgebrek is behoorlijk irritant, zeker als je je al ergert aan zo'n 'lolbroek' en nitwit als Visscher, bovendien je laat een blinde toch 'ook niet' een voetbalwedstrijd verslaan?!).

Zie ook: 'Marc-Robin Visscher, is toch zóóóóó leuheuk...'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten