Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 17 april 2014

Microsoft XP opgedoekt, waarom hebben de verschillende overheden en de EU niet op de rem getrapt? Tijd voor een grondig onderzoek!

Het is werkelijk ongelofelijk, 90% van de computergebruikers snapt geen snars van het besturingssysteem en zijn aangewezen op wat Microsoft levert, op de aangekochte computer. Daarmee kan je zonder probleem stellen, dat Microsoft een monopolist is, iets waar de verschillende overheden, tot en met de EU tegen zeggen te zijn....... Toch wordt hier geen actie ondernomen, door die overheden.

Sinds kort is de ondersteuning van Microsoft voor XP gestopt, hoe bedoelt u, dat u vindt recht te hebben op ondersteuning, tot uw oude desktop of laptop stuk gaat? Nog erger is nu juist de situatie bij de diverse overheden (en bedrijven), die systemen hebben draaien onder XP, zoals bijvoorbeeld de controle op verkeer, of bruggen. Zij zullen gedwongen zijn, een nieuw besturingssysteem van Microsoft aan te schaffen, daar kan je vragen bij stellen, waarom draaien de overheden niet allang op een 'open source', gratis besturingssysteem? Deze overheden betalen immers genoeg aan diverse computerexperts, die hen helpen met software en computersystemen......

Sterker, nogmaals: waarom hebben de lokale-, regionale, landelijke overheden en de EU, Microsoft niet aan de paal genageld voor deze enorme diefstal door dit bedrijf, waardoor veel van deze overheden nu met de gebakken peren zitten?
Ik vrees dat er maar één antwoord is: te veel politici en topambtenaren hebben te veel aandelen Microsoft in hun bezit!!!!

De hoogste tijd om alsnog actie te ondernemen tegen Microsoft. En tijd voor een grondig onderzoek, naar de belangenverstrengeling van politici en topambtenaren, doordat zij aandelen van bedrijven in het bezit hebben!!!! Kan er meteen even onderzocht worden, wat Microsoft in totaal heeft verdiend aan het besturingssysteem XP.......

Trouwens waar is de zwaar over een drol getilde oude VVD huppeltrut Kroes nu? Blijkbaar zit zij ook dik in de Microsoft aandelen!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten