Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 30 april 2014

Vuurwerkramp: Opstelten is blij, dat hij smerige zaken geheim kan houden voor het volk, dat hij transparant zou moeten dienen..........

Werkelijk ongelofelijk! In het BNR nieuws van 13.00 u., het bericht dat de zwaar disfunctionerend VVD minister van Veiligheid en Justitie, Opstelten, blij is met de uitspraak van de hoogste rechter, de Raad van State (ha! ha! ha!), dat hij de geheime rapporten inzake de vuurwerkramp in Enschede, waarover hij beschikt, niet openbaar hoeft te maken........ Die blijdschap sprak Opstelten uit voor de BNR microfoon..... 'De hoogste rechter', de Raad van State, een lekencollege, onder leiding van het nationale waterhoofd W.A. en vicevoorzitterschap van de CDA'er Piet Hein 'schipholbrand' Donner. Ongelofelijk, dat dit scherts-college boven de professionele rechter gaat!!!

Er is duidelijk een hele berg stront te verbergen, anders was dit rapport allang vrijgegeven. We kunnen er dan ook vanuit gaan, dat de lokale overheid, toentertijd onder wanpresterend burgemeester Mans en de landelijke overheid voor een heel groot deel schuld hebben aan deze ramp en de afwikkeling nadien! Laten we dat maar onthouden in dit soort gevallen, wanneer ons de waarheid weer wordt onthouden! Daar kan je dan aan toevoegen, dat W.A., Donner en de rest van de Raad van State, met zo'n belachelijke uitspraak, een hele grote berg stinkende boter op het hoofd hebben geladen en minimaal medeverantwoordelijk zijn te stellen voor deze vreselijke ramp en de afwikkeling daarvan!!!!

En maar lullen over transparantie en het betrekken van de burgers bij de politiek............

Geen opmerkingen:

Een reactie posten