Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 25 april 2014

Muzikaal recept voor het onmiddellijk opheffen van detentiecentra (gevangenissen met zwaar regime) en het opsluiten van gevluchte vreemdelingen waar dan ook!

Met de geneeskrachtige recepten van blogdokter Pisser een fleuriger leven. De dr. mag dan wel eens dezelfde albums gebruiken, maar let op, met muziek die er toe doet, herhaald in verschillende combinaties en buien van jezelf, komt die muziek veelal totaal anders over, dat is de kracht van muziek! Naast dat muziek uiterst geneeskrachtig werkt, kan je de bijkomende kracht (als je van muziek geniet, lichten dezelfde delen in je hersenpan op, als bij een orgasme!!!) prima gebruiken, direct of uitgesteld een aantal uren later, zie maar het is jouw dag. Geniet en verruim je hersenpan, zodat je de paar miljard westerse consucomateuzen wakker kan schudden en ze uitleggen, dat we eindelijk voor onze planeet moeten zorgen en voor alle mensen daarop, zeker als ze naar ons land zijn gevlucht!!!

Voorgerecht vandaag Traffic met hun gelijknamige album, genaamd: 'Traffic' (ha! ha!) uit 1968, een waanzinnig mooi psychedelisch rock/folkrock album, van Steve Winwood, Jim Capeldi, Dave Mason (heeft ook heel wat mooie solo albums gemaakt, in tegenstelling tot Winwood, jezus wat heeft die een berg bagger gemaakt!) en Chris Wood, van wie Capeldi en Wood intussen jammer genoeg zijn overleden. Dit is een klassiek, legendarisch album!!!!! Nog zo'n legendarisch album, van een 'paar jaar' later: 'After The Satellite Sings', van Bill Nelson, (kan het niet vinden op YouTube, de man heeft een gigantisch aantal albums gemaakt, maar zit desondanks als een broedse hen op z'n muziek, als ik de zoekresultaten bekijk.... zielig en dom!) de voormalige zanger, multi-instrumentalist (o.a. zeer begenadigd basgitarist en pianist) van Be Bop De Luxe, de legendarische psychedelische waverockband uit de 70er jaren. Vervolgens, met nog een stap in tijd: Paul Simon (en ja, alweer niet veel te vinden), een album gemaakt met Brian Eno, 'Surprise' en dat was 't, ook al is het oude werk van Simon met Garfunkel (Family Guy... ha! ha! ha!) wel degelijk deels psychedelisch te noemen, is dat bij dit album alom aanwezig, door de invloed van de geniale geluidslandschapschilder Eno, een schitterend mooi album, met maar een paar suffe teksten..... Nee hoor (al is dat van die teksten wel waar... ha! ha!), gewoon luisteren en zelf beoordelen, prachtig!!!! Kap Bambino vervolgt met 'Zero Life Night Vision' zo kan je ff wakker worden! Jezus christus, wat is dit hard en mooi!!!!! Om een beetje bij te komen, Nine Inch Nails en 'Hesitation Marks', echt om even tot rust te komen.. ha! ha! ha! Godallemachtig wat een geniale bak herrie, uiterst krachtig geneesmiddel, voorzichtig toedienen, maar wel zo hard mogelijk (geen buren of oren pesten!). Nu echt even wat rust in de hersenpan met het voorhoofdgerecht: 'Reincarnated' het schitterende reggae album van Snoop Dog, die zijn naam heeft veranderd in Snoop Lion, net een jaar oud, maar nu al legendarisch te noemen, genieten mensenzzzz!!!!! Aansluitend het hoofdgerecht (dat was te verwachten..) Dreadzone en 'Biological Radio', één van de geweldige albums van deze (alweer) legendarische band, dubreggaefolkrocktranceshit van grote hoogte!!!!! Het nahoofdtoegerecht: Younger Brother en 'The Last Days Of Gravity', meer dan godvergeten scherpe psychedelische hypno-elektronica!!!!!
Dat was 't dan weer, tot de volgende of vorige keer, zie maar en veel plezier!

BRAPDREADANDBLOODBRAPZ!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten