Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 april 2014

Muzikaal recept voor het echt aangaan van een dialoog met Rusland en het terugtrekken van de NAVO uit gebieden, waar volgens afspraken met Rusland, geen NAVO troepen en materieel zou worden gestationeerd!!!

Doe je voordeel met de uiterst geneeskrachtige recepten van blogdokter en -druïde Pisser. Door regelmatig de sessies van de dr. te volgen (simpel door de opgegeven muziek te beluisteren), verruim je je geest en ziet het leven er een stuk fleuriger uit (mocht dat niet het geval zijn). Kleine bijwerking: door de verruiming van je geest, zal je snel doorzien, hoe rap onze wereld naar de kloten wordt geholpen, door een relatief kleine groep mensen, voor wie geldt, tijdens het leven zo veel mogelijk macht en geld te vergaren. Je weet wel, dezelfde figuren die in feite het leven van miljarden bepalen, figuren die schijt hebben aan: -mensenrechten, -fatsoenlijke arbeidswetgeving en arbeidsomstandigheden, -het welzijn van bewoners rond hun bedrijven, -het welzijn van dieren (die massaal groot en dood worden gemarteld), -het milieu, de lucht- en waterkwaliteit, enz. enz. Je zal inzien, dat er echt iets moet gebeuren en snel, niets om bang voor te zijn, er zijn hele volksstammen die het zat zijn, zoek ze op en zie wat je kan doen!

Om te beginnen, heeft de dr. P het legendarische en mooie album 'Autobahn' van Kraftwerk, op het menu staan, geserveerd op een bedje asfalt! Elektronisch, psychedelisch (deels bijna minimaal) werk van deze geweldige Duitse band, leeg je hersenen van overbodige ballast, ga liggen, of blijf zitten, maar doe je ogen dicht en geniet!!!! Houd je ogen nog maar dicht (hoewel? dan kan je dit niet lezen), door met Ewuare en 'Tibetan Scores' (helaas ik heb geen tijd, kan het niet snel genoeg vinden, dus zelf even zoeken! tenminste als je het album niet hebt.... ha! ha!), machtig mooie muziek uit Tibet mede elektronisch geïnterpreteerd)!!! Doe ze maar weer open, of niet, zie maar (ha! ha!): Tangerine Dream en 'Lily On The Beach' en 'Optical Race', zo dat was een lekkere reis, of niet?! Prachtig wat mij betreft!!! (ook al is het af en toe iets te zoet).Tijd voor de medicijnenen: 1200 Micrograms en 'Heroes Of The Imagination', sterke psychedelische, hypnotisrende elektronica van een enorme kracht!!!! Vervolgens Hallucinogen met 'In Dub (mixed by OTT)', een grote bak psychedelische energie, prachtig!!!!! Tot slot oh zusters en broeders der psychedelische genietingen, het album 'Classical Mushroom' van Infected Mushroom, elektronica van ultra hoogte!!!!
Tot de volgende sessie, of de vorige, zie maar! En veel plezier!

BRIPBRAPBRIPBRAP..................BRIP............BRAP!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten