Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 30 april 2014

Muzikaal recept voor het onmiddellijk openbaar maken, van het geheime rapport over de vuurwerkramp in Enschede!

Meer lol in je leven met de recepten van blogdruïde en dokter de luxe P. Pissser. Verruim je geest en reis mee met dr. P door tijd en ruimte, gewoon vanuit je eigen huis, duurzamer reizen is onmogelijk! Met de uitgebalanceerde recepten van dr. P, leeg je eerst je geest van muizenissen,waarna je kan opladen voor later, of de volgende dag, of voor allebei, zie maar, het is vandaag alweer jouw dag!
En je weet het: met een verruimde geest doorzie je makkelijk alle gore machinaties in de politiek, zoals vandaag weer eens tentoongesteld, door wanpresterend VVD minister Opstelten, die blij is, dat hij smerige feiten rond de Enschedese vuurwerkramp geheim mag houden, voor het volk dat hij transparant zou moeten dienen!

Nummer 1 op het recept: Eric Clapton (vreemd, bijna elk album van Clapton is zo gevonden, behalve dit, geen tijd, dus zelf even verder zoeken) met zijn eerste gelijknamige soloalbum, een redelijk album, al laten de teksten zien, dat hij toen in jezus was, maar 'goed...........'. Met een mooie cover van J.J. Cale's 'After Midnight' (in de link een live uitvoering met Clapton uit 2004), niet een overdreven goed album, maar bij tijd en wijle mooi!! J.J. Cale? Oké, hier met 'Really' een album uit 1972, en jezus mensen, wat is dit nog steeds waanzinnig mooi, een klassieker!!!!! Door met The Eric Burden Band en 'Sun Secrets en Stop', mooi rock/bluesrock/funkrock werk van deze geweldige zanger en zijn band, de albums werden in 1974 en 1975 uitgebracht, later als één geheel uitgegeven, prachtig!!!! (Voor Klaas de R.). Nog zo'n waanzinnig goede zanger, alleen is deze al lang geleden overleden: Lowell George en zijn band Little Feat met 'Sailin' Shoes', al vaker gebruikt, maar het is dan ook godverdegodver, legendarisch, psychedelisch sterk!!!!! (voor Benno Wolff). Niet geheel anders, maar toch... Little Axe en 'Hard Grind' (op de YouTube pagina zelf de nummers 'aanzetten', dan zou je het meeste van dit album moeten kunnen vinden, aan de rechterkant van de aangeklikte pagina) grootse psychedelische blues met reggae bodem, op het geweldige on-U label, van dub-opperhoofd Adrian Sherwood, genieten mensen!!!!! Nog één van datzelfde label: Dub Syndicate (geen tijd mensen, dus zelf even zoeken) en From the Secret Laboratory (met het genie Lee 'Scratch' Perry), geweldige reggaedub, maaar hoe kan het anders?!!!!! Tot slot Laraaji & Audio Active (en alweer zelf ff zoeken) en 'The Way Out Is The Way In', een uiterst geneeskrachtig album, geweldige dubreggae van Laraaji met deze uitstekende Japanse band!!!!!
Zo piepelz, dit was 't dan, veel plezier en tot de volgende x!

BRAPBRAPBRAPPERDIEBRAPBRAPBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten