Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 april 2014

Muzikaal recept voor het eindelijk eens goed aanpakken van de AIVD en de MIVD, niets erger dan geheime diensten, die zich van de wetten niets aantrekken!

Ook vandaag een uiterst geneeskrachtig muzikaal recept van blogdruïde en blogdokter de luxe P. Pisser, gebruik deze recepten regelmatig, niet alleen om je dag een berg meer kleur te geven, maar ook om een rotgevoel om te draaien in een positief gevoel. Niet voor het wegstoppen van problemen, integendeel, met de recepten van de dr. verruim je je geest en kan je problemen veel makkelijker uit de wereld helpen (wel zonder geweld natuurlijk!). Verruim je geest en zie hoe mooi de wereld kan zijn, met een verruimde geest zal je vanzelf gaan zoeken hoe je iets kan betekenen in het realiseren van die betere wereld!

Als eerste vandaag: Erica Pommerance en 'You Used To Think' (dat kan je wel zeggen voor een groot deel van de 'moderne mens....'), een prachtig hippie album, je waant je zo terug eind 60er jaren in het westen van de VS, bijna goed, Erica komt uit Canada en dit album komt uit 1968, kan over de maakster verder weinig vinden, ze is ook documentaire maakster (ben benieuwd). Het album lijkt zonder overdoen te zijn gemaakt, dat is niet helemaal waar, als je de vocalen beluisterd zou je echt zeggen, dat er op meerdere sporen is gewerkt, maar er staan wel wat fouten op, die zo te horen expres niet zijn overgedaan, resultaat een mooi best vrolijk album, alternatieve folk, de stem van Erica lijkt enigszins op die van Joni Mitchell, en net als Mitchell gaat deze stem heel ver in bereik, prachtig!!!!! Daar sluit Henry Cow mooi op aan, met 'Unrest' dat kan je wel zeggen over de muziek van deze legendarische vaak psychedelische band, experimenteel, rockpop, jazz en nog wat stijlen in een mix, nogmaals geweldig!!!! Vreemd genoeg sluit daar 'hippie band' Animal Collective weer mooi op aan, hier met het album 'Here Comes The Indian', geweldige psychedelische muziek, van deze nu al legendarische band, genieten mensen!!!! Balkan Beatbox en 'Blue Eyed Black Boy' neemt het recept even over met een fikse berg lol en virtuoze muziek, één grote bak energie!!!! Nog meer psychedelica, dit keer van Transglobal Underground (met wat zoeken zou je het hele album moeten kunnen vinden) en 'International Times', geweldige psychedelische wereldmuziek, groots!!!!!
Met de grootst mogelijke dank aan zijne hoog doorgeblazen grootheid Lucos Bravos Primeros het album 'GU37 Bangkok' (het eerste deel is genoeg, dat zijn de eerste 16 nummers, maar waarschijnlijk wil je alles horen!), van James Leville, 'global underground' staat er verder te lezen op de hoes, 'remixes' van anderen, maar ook van Unkle, waar Melville zelf in schijnt te spelen, mensen wat is dit waanzinnig goed, ongelofelijk, één grote trip, sjkit'r'nd!!!!! Daar kunnen geen 10 Armin van Buuren's tegenop!
Tot de volgende sessie en veel plezier!

BLITZTEUFELINDERSCHEISSE!                                           BRAP?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten