Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 17 april 2014

Plasterk en Hennis-Plasschaert gaan zelf kijken welke geheime informatie met het buitenland wordt gedeeld.........

Het is alweer even terug, maar op 10 april jl. gaven het 'leuke' rode PvdA hoedje Plasterk en de groot militair-industrieel complex lobbyist Hennis-Plasschaert, te kennen, dat zij in het vervolg zelf gaan controleren, welke geheime informatie van de AIVD en de MIVD worden gedeeld met het buitenland.......... Als dat zo gezegd wordt in een nieuwsuitzending, denk je 'dat is een goede zaak', maar als je er even bij stilstaat, dat dit nieuws is, rijzen de haren je te berge! Het is toch te gek voor woorden, dat deze verantwoordelijke ministers van Binnenlandse Zaken en Defensie, dat voorheen niet gedaan hebben!!!

Deze 2 zwaar wanpresterende ministers durfden er nog bij te zeggen, dat ze dit gaan doen ter bescherming van de privacy van burgers........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Eerst de privacy van de burgers met voeten treden, zelfs met wetsovertredingen en dan zeggen dat je diezelfde privacy wilt beschermen........ Dit is geen volksverlakkerij meer, dit is schunnig hard liegen!

Weet u nog wanneer de eerste signalen over verregaande verzameling van gegevens over EU burgers door de NSA aan het licht kwamen? Juist begin juni 2013 en dan op 10 april 2014 komen met een verklaring, dat je in het vervolg goed gaat kijken, welke informatie wordt gedeeld............
Bovendien wat is die verklaring waard? Voor elke telefoontap zou Plasterk een handtekening moeten zetten, als dat werkelijk zo zou zijn, was hij de hele dag bezig met handtekeningen zetten. Wat betreft de bagatellisering van 'metadata' door Plasterk, ook daar is hij mee op z'n bek gegaan, zoals nu blijkt, kan men bijzonder veel met metadata, dit werd begin deze maand bekend gemaakt, maar Plasterk houdt nu angstvallig z'n leugenachtige bek dicht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten