Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 april 2014

Muzikaal recept voor een verbod op het hersenspoelen van kinderen met religies (ja je hebt gelijk: en met alle 'ismes' of wat dan ook, hersenspoelen is een zware misdaad!)

Weer trakteert blogdruïde en -dokter de luxe Pietje Pisser, de wereld op één van zijn uiterst krachtige muzikale recepten. Gebruik deze recepten met grote regelmaat, het enige dat je hoeft te doen, is de muziek afspelen en deze diep in je hersenen te laten doordringen. Ontdoe met het eerste album je hersenen van overbodige ballast en laadt daarna je hersenen op voor de komende dag. Zie hoe muziek je bui kan opfleuren, of als die bui al goed is, maak 'm nog beter! Verruim je geest en merk hoe mooi het leven kan zijn, meteen een mooie aanleiding om te proberen van je religieuze hersenspoeling af te komen en te gaan werken aan een mooie wereld zonder stokoude wrede sprookjes. Sluit je aan bij de grote volksstammen, die de huidige stand van zaken meer dan zat zijn, mensen als jij, die een humane wereld willen, waar het geluk van iedereen voorop staat. Al zal dat voor de psychopaten, die de boel verkloten, betekenen dat voor hen alleen de zijlijn rest.........

Deze vandaagdag (of die van gisteren+morgen, zie maar!) begint dr. P met een Zappa studie: 'Apostrophe (')' en 'One Size Fits All', twee van de vele geniaal mooie albums, van deze goddelijke componist, gitarist, tekstschrijver, producer en filmmaker, die ons helaas veel te vroeg heeft verlaten. Een hele berg lol met een klein leger aan goddelijke muzikanten, die meewerkten op deze albums, genieten mensen!!!!! Ween houdt de lol erin met 'God, Ween, Satan: The Oneness', over geniaal gesproken, deze heren kunnen er ook wat van en god, Ween en satan wat is dit sterk!!!!! Nog zo'n stel: Butthole Surfers en 'Independent Worm Saloon', alweer een grote bak energie en lol en net als de vorige albums geniaal gespeeld!!!!! Al ben ik benieuwd wat Zappa van deze laatste 2 bands vond..... Het is al weer een paar maanden terug, 2013 Beck jaar, daarom in 2014 'Stereopathetic Soulmanure' van deze geweldige lolbroek, met zijn geniale muziek!!!!! (al maakt hij de laatste tijd wat serieuzere muziek, waar ik niet helemaal stuk van ben). Tot slot de geniale gekte van Sonny J en 'Disastro' (vreemde volgorde, zal wel de VS persing zijn), waarom maakt dit genie niet meer albums? Hij schijnt in een band te spelen met de naam Groundhog, daar is niets van te vinden, althans als je weinig tijd hebt........ Maar geniet van dit meesterlijk mooie album, waar vele stijlen voorbij komen!!!!!
Veel plezier!

BRAPTANGBONGOBRIPSPBRAP!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten