Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 28 april 2014

EU 'kopstukken' debat Maastricht, met onderhuidse VVD en D66 ruzie!

Om het plebs wat meer te betrekken en te interesseren voor de EU verkiezingen volgende maand, is er vanavond een debat tussen de 4 kandidaten voor de positie van voorzitter van de Europese Commissie. Daar is echt over nagedacht, zo kan u zelf niet de poppetjes voor deze functie kiezen, dat doet men aan de hand van de verkiezingsuitslag........... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Bij BNR had men de nummers 2 voor de EU verkiezingen, van D66, VVD en CDA uitgenodigd, om over de EU verkiezingen te spreken. Het hierboven genoemde debat is, niet alleen voor het betrekken van de burgers bij de EU, maar is ook goed voor de doorzichtigheid van de EU, zei Gerbrandy........ ha! ha! ha! ha!

Lenaers van het CDA vond dit debat vanavond ook hééééél belangrijk, voor de EVP* staat de Luxemburgse sjoemelaar Juncker kandidaat (hoe dom moet je zijn, om zo'n plork te kandideren...)...... Cora van Nieuwenhuizen, was wat sceptisch, zij moet een beetje het VVD tegengeluid vertolken, wat betreft de EU. Leuk te horen hoe Gerbrandy en van Nieuwenhuizen, die beiden in de 'liberale' EU partij zitting hebben, het totaal oneens waren met elkaar, vooral Verhofstadt was aanleiding voor ellende...... ha! ha! ha! ha! (liberaal tussen aanhalingstekens, daar VVD en D666 tegenwoordig ordinaire neoliberalen zijn, en deze 'ideologie' heeft geen bliksem te maken met het oude liberalisme).

Van Nieuwenhuizen, lust Verhofstadt niet, dat was duidelijk, daar deze van de EU een politieke eenheid wil maken, dit terwijl de premier spelende VVD nitwit Rutte, de laatste jaren, keer op keer meer Nederlandse soevereiniteit inleverde bij de EU, m.a.w. Rutte doet precies wat Verhofstadt wil, daar hoor je van Nieuwenhuizen niet over.....

Kortom: dit was een dik potje volksverlakkerij!!!

*De EVP is de EU partij, waar het CDA deel van uitmaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten