Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 11 april 2014

Teeven: per direct is downloaden verboden, maar over het verbod op het massaal verzamelen van telefoon- en computertaps moet hij 2 maanden nadenken!!!

VVD maffialobbyist Teeven, liet gisteren na uitspraak van het Europees gerechtshof weten, dat per direct het downloaden van muziek en beeldmateriaal, van niet betaalde sites, verboden is en je nu dus echt van illegaal downloaden kan spreken. Diezelfde vertegenwoordiger van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie, liet een paar dagen eerder weten, dat het verbod, dat diezelfde rechtsinstantie uitsprak, op het bijeen graaien van metadata en op de bewaartermijnen, een studie van 8 weken vergt.......... Teeven en studie...... ha! ha! ha! ha! ha!

Trouwens u weet het hè, alle bagatellisering van die metadata is onderuit gehaald, men kan wel degelijk heel veel met deze gegevens, dat gaf zelfs de rechter in deze zaak toe. Weet u nog wat het 'leuke rode' PvdA hoedje zonder baard, Plasterk zei over deze data, toen hij een paar maanden geleden zo onder 'NSA vuur' lag???!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten