Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 1 juni 2014

Bas Eenhoorn verdedigt Loek Hermans i.v.m. Meavita........

Afgelopen vrijdagmiddag op Radio1 (na 14.00 u.), Corrie van Brenk, Abvakabo FNV voorzitter, over Meavita en het faillissement van deze giga zorgorganisatie. Wanbeheer en zelfs wegkijken na waarschuwingen, zoals een waarschuwing van een controleur, die zelfs ontslag kreeg, daar hij commentaar had op het financiële wanbeheer. De Abvakabo FNV wil de oud-bestuursleden aansprakelijk stellen en terecht!

VVD onbenul Bas Eenhoorn was ook aanwezig, hij krijgt binnenkort een nieuwe functie, Nationaal Commissaris Digitaal Nederland. Toen het gesprek over de claims ging, die de FNV bij het bestuur wil neerleggen, kwam Eenhoorn in actie. Het was geen wanbeheer, of kwade bedoelingen, nee het heeft met een soort van tunnelvisie te maken, die mensen zitten in een kamer en dan gaan de dingen zo..... ha! ha! ha! ha! Hij zit zelf in een raad van toezicht voor een ziekenhuis, dat brengt een hele papierwinkel met zich mee, het is de kunst de juiste vragen te stellen en er tijd in steken....... Dus o.a. een 'controller' wordt ontslagen, die duidelijke signalen afgaf, dat er van alles mis was, naast alle andere klachten van personeel, maar daar kan je niemand verantwoordelijk voor stellen....... Als je dat doet, mensen aansprakelijk stellen, wil niemand dat werk meer doen, aldus Eenhoorn......... Nee, je moet ze lekker aan laten klooien, jezus christus! Volgens Eenhoorn zouden mensen met dergelijke bestuursfuncties, maximaal 2 van dat soort functies naast hun baan moeten hebben. Dat geldt niet voor zijn partijcollega Hermans, die doet het vanuit z'n beroep, hij doet allerlei van dit soort dingen, dus hij mag gerust meerdere functies hebben, daar kwamen de woorden van Eenhoorn op neer....... Dat kan hij namelijk heel goed aan, dat bleek wel bij Meavita..... ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Hermans was president-commissaris bij Meavita, naast zijn 18 bijbanen en was duidelijk nalatig in zijn toezicht houden, dat maakt dus niet uit, hij kan gerust meerdere functies aan........ ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Moet je nagaan, deze Eenhoorn moet gaan toezien, op alle digitale activiteiten van de overheid...... Hij zegt zelf al, dat hij geen deskundige is op digitaal gebied (wel noemde hij tot een paar keer toe, dat hij als eerste burgemeester met een digitaal scherm de raad voorzat), dat opgeteld bij zijn uitspraken die hij over Meavita deed, doet het ergste vrezen, Dijsselbloem kan beter alvast weer miljarden klaarhouden, om in een diepe digitale put te donderen!!!

Vergeet bij dit alles niet, dat Eenhoorn en Hermans, beiden van de VVD zijn, de VVD, kampioen in het schreeuwen over de hoge zorgkosten........ Want reken maar, dat naast het veelal draaien van Meavita op belastinggeld voor de zorg, het faillissement van deze organisatie de belastingbetaler honderden miljoenen heeft gekost, kijk alleen maar naar het personeelsbestand: 20.000 mensen kwamen op straat te staan!!!!! Benieuwd hoeveel Hermans, voor dit wanbeheer bij Meavita, in z'n zak kon steken per maand........

(Ex-) politici hebben niets te zoeken in besturen van bedrijven of organisaties, de overheid zou voor bestuursfuncties, deskundige ambtenaren moeten aanstellen, te betalen uit een hogere belasting voor bedrijven, die betalen toch al veel te weinig belasting, dat voorkomt bovendien de gore lucht van corruptie!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten